3 Aralık 2010 Cuma

LIVERPOOL’DAN HABERLER-113



  • Kelly ve Pacheco kontratlarını 2014 yılına kadar uzatmışlar, bu sevindirici gelişmenin ardında yatan şeyin ise, bu iki oyuncuya verilen Roy gidici sözleri olduğu söyleniyor. Zaten bu iki futbolcumuzdan Kelly bir kıytırık maçta oynarken diğerinde yedek kalıyordu. Pacheco ise neredeyse 5-6 maçtır kadroya bile giremiyordu, girdiğinde ise (bkz. Steaua maçı sağ tarafta oynuyor) saçma sapan yerlerde oynatıyordu. Sözleşmeler 2014 yılına kadar bu arada..
  • Carra çok başarılı bir operasyon geçirmiş bugün..
  • Burada ki sorun ile ilgili transfer söylentilerine geçelim hemen, Shawcross ile ilgileniyormuşuz yeniden, oyuncu geçen yıl bizimle birlikte neredeyse bütün big4 u reddetmişti
  • West Ham’ın Upson’ı olası satışına karşı Liverpool hazırda bekliyormuş.. Oyuncu 31 yaşında ve yıllardır düzenli oynuyor.. Ayrıca Cahil içinde bir hareketlilik var EPL’de..
  • Toivonen Liverpool scoutlarını etkilemeye devam ediyormuş, Skysport’a Roy resmen açıklamış zaten ilgilendiğimiz oyunculardan biri Toivonen ama bu demek değil onu mutlaka alıcaz diye..
  • ManU ve Arsenal’in ciğercinin kedisi gibi baktıkları Reina son kez söylüyorum demiş, Liverpool ile kontratım var ve burada kalacağım… 
  • Agger’de bugün açıklama yapmış, Roy beni istemediğini söylemedi, bende bir yere transfer olmak istemiyorum demiş..
  • Comolli’nin ısrarla istediği M’Vila bu sezon sonuna kadar Rennes’deyim ondan sonra da sözleşmemin bitişi olan 2014 de kadar 2 tam sezon Ligue 1 deyim demiş.
  • Söylentiler o ki CSKA’dan Honda ile Liverpool anlaştı kıymetli Liverpoolseverler.. Bugün yazılanlara göre Kulüpte bu gidişe olur demiş fiyatı da söylenen 12M €
  • Comolli Rennes’den M’Vila’yı alamayacak olabilir ama Rennes’den bir futbolcu alamayacak değil.. Sözleşmesi sezon sonunda biten Marveaux ile ilgileniyormuşuz 8dikkat bu haber günlerdir var)  PSG, Marseille ve Monaco ilgilenen diğer takımlarmış..
  • Önümüzdeki ayın 9 unda ManU ile oynayacağımız FA Cup maçını kaçırdığı için Carra çok üzgünmüş. ( bir madde de iki haber verdim dikkat kıymetli Liverpoolsever :D )
  • Malaga’nın genç defans oyuncusu Ivan Gonzalez ile ilgileniyormuşuz ama bu olmaz Roy oldukça..
  • M.City Ocak ayında takımın yarısını satıyor ve bizde satılan o yarısına talip olacakmışız :D    

10 yorum:

Adsız dedi ki...

-Bence stopere gerek yok.En azından bonservisiyle almaya.Fakat devre arasında sezon sonuna kadar birini kiralamak lazım.Seneye de Agger-Skrtel-Wilson-Kelly(Darby i sağa koyuyorum) ve Soto'nun yerine de geri dönecek olan Ayala yeterli olur.Carra da var unutmamak lazım.Fakat Skrtel ne kadar iyi olursa olsun Kjaer-Agger ikilisi kulaga daha hoş geliyor.
-Pacheco ve Kelly'nin takımda tutulması çok güzel.Valle ve Butchmann da tutulsaydı UEFA'nın gelecek vaadeden oyuncular listesinde vardı ikisi de yanılmıyorsam.
-Honda harika bir tercih olur bizim için.(Babel yerine),Jova yerine de Newcastle dan Gutierrez gelse veya Pienaar bize gelmeyi kabul etmez gerçi ama o gelse harika olur.Bu Pienaar'ı takip etmek lazım sezon sonu kontratı biriyor.Arsenal veya Tottenham dan birine uçacaktır.En azından şansımızı deneyelim :D
-City e para kazandırmaya gerek yok bence :D Oradan istediğimiz SWP'yi daha genç ve onun kadar iyi olan bir lavezzi daha hoş olur.
MOTM

Shareef dedi ki...

Stoper konusunda sana katılıyorum, koy Wilson'ı oynasın ne yani şampiyon mu olucaz :D

Jovanovic için Anderletch ile Lukaku takası görüşülüyor diyorlar (+para tabi) oda olursa muhakkak açık almamız gerekecek. Roy babel'i zaten forvette oynatmaya çalışıyor..

Pienaar için Rafa olsa alırız derdim (onun hakkında açıklama yapıyordu sürekli) ManU'da bile oynar bence..

Comolli etkisiyle sanıyorum Fransa'ya yönelicez biz

Adsız dedi ki...

Bence kesinlikle cok iyi bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var[eğer gelecek sezon sampiyonluga oynamak istiyorsak] defansta lider olacak bir adamımız yok.Carragher'dan medet ummayalım artık.Sen şampiyon olmak istiyorsan kendini diğer rakiplerle kıyaslayacaksın.Bir tarafta ferdinand-vidic, diğer tarafta terry-alex oynarken ve bu takımların sol beklerinde evra ve ashley cole varken bizim konchesky-carra-skrtelle oynamamız biraz komik oluyor.Kaliteli bir sol bek ve çok iyi bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var yanlarına da düzelecek olan iyi bir agger,johnson ve kalede reinayla savunma hattımız sağlam olur.Bundan sonra belli ki 4-4-2ye dönüş yaptık.Bu durumda orta ikilide gerrard-meireles ileride ikilidede torres-kuyt diye düşünürsek diğer takımlardan çok iyi durumdayız.Ama en büyük eksiğimiz yaratıcı kanat oyuncumuzun olmaması(hatta kanat oyuncumuzun olmamamsı:D).Yİne kıyaslama yaparsak bir tarafta nani,giggs,valencia,malouda,walcott,bale,lennon,adam johnson,david silva ve hatta benayoun, diğer tarafta ise jovanovic,vasat bir maxi, forvetden bozma kuyt.İşin doğrusu malesef bu.Takımda sol ayaklı oyuncumuz bile yok belkide.Şu an bale ve lennon bizde olsaydı belkide liderdik.Honda da bence pek yararlı olamaz onun yerine aquilani geri dönse daha iyi.Ama bu eksiklerimizi rağmen yapılacak olan transferler yine ya en sağlam olduğumuz mevkilere ya da çok vasat oyuncular şeklinde olacak(bende buna hiç şaşırmam)Bu taraftarda çile çekmeye devam eder böyle(uzun oldu biraz ama çok rahatladım:D)

Shareef dedi ki...

Ben defansa ihtiyaç yok derken bu seneyi kaydettim.. Gelecek sene için konuşursak biraz daha karamsarım bence tek forvet oynarsak yeterli mevkilerimiz kaleci, forvet ve Gerrard ve Meireles oynarsa orta göbek.. Kanatlarımız yok, defans update edilmeli..bir commanding centerback e ihtiyaç var.. eğer sıkıcı ingiliz futbolu oynarsak kuyt'da boşa çıkacaktır.. Kuyt taktik oyunların adamı çünkü.. Sol ve sağa en az 4 futbolcu forvete en az 1 ve defans göbeğine 1 veya 2 futbolcu ile süper olur..

fizyoterapist dedi ki...

-Şerif abi uzun zaman oldu sen post girmeyeli.ben yorum yapmayalı..biraz pas atalım :D
-bence Marveaux un fiziği yetmez EPL ye ama M’Vila iş yapar..2014 yılında bu transferi gerçekleştirirsek hem o zamana kadar daha bir deneyim kazanır.çok zaman var bakalım ne olacak.arsenale da gidebilir.
-Marveaux gereksiz bir transfer olur Liverpoolu kaldıramaz..maxi formda ayrıca villadan Young a yönelmek varken neden bu oyuncuyu bağlayalım ki?...2. jova etkisi olur gibime geliyor..
-Shawcross a gerek yok wilson,ayala yaşlı kurt carra,agger ve skrtel götürür bizi.sato yu kjear la değiştirsek fena olmaz :D tabi roy aggeri sildiği için bu Shawcross ta ısrar ediyor.bir an önce gitse de kurtulsak roydan.sütoğlanı başımıza bela eden de o :D
-honda ve Toivonen konusunda kararsızım. ya neden biz kendini ispatlamış EPL tecrübesi olan ve EPL de başarılı olma ihtimali daha yüksek olan oyunculara yönelmiyoruz???
-orta saha mı istiyorsun geri çağır aquayı bak nasıl iş yapıyor, mata ateş gibi oyuncu kuyt yaşlanıyor bence en iyi alternatif mata,sonra sol tarafa da youngu al zaten satarlar.galiba villada son sezonu.bir de ireland süper olur.bu oyuncular hem başarıya aç hem de çok kaliteli oyuncular.bu oyuncuları başarıya aç liverpool çatısı altında topla bak ne oluyor.
-biz gideriz jovanın peşinden süt oğlanın peşinden,lucastan iyi oynamasını bekleriz,ngog bir var bir yok gider poulseni alırız :S Allah aşkına bu ne yaaa???
-sinir bozucu başka birşey değil

fizyoterapist dedi ki...

Kuyt sonuna kadar,oynayabildiği kadar bizim takımda kalmalı..çünkü onun gibi oynadığı oyuna yüreğini koyan bir oyuncu daha bulamayız.bizi diğer takımlardan farklı kılan şey budur.reina,carra,gerrard,kuyt, torres bizim için bir oyuncudan çok daha fazlası,hyppia ve alonso için de öyleydi bakın takımdan ayrıldılar ne hale geldik.

Shareef dedi ki...

fransa'dan alınacak oyuncuları Comolli istiyor.. Adam zaten Scouting konusunda dğnyanın en iyilerinden ben güvenirim ona Ireland'ı almaya çalışacaklardır devre arası, Young'ı da öyle ama çok pahalı olursa bilemem.. Kuyt ise bir Kop efsanesidir, sanıyorum onu Carra ve gerrard ve hatta torres ile reina'dan ayırmazlar..

fizyoterapist dedi ki...

-Comolli ye ben de güvenirim..ama bizim Scouting den önce acil önlem planlarımız olmalı.çünkü çanlar çaılyor,takım dağılma noktasına geldi,acil bir TD değişikliği ve acil takviyeler şart..
-biz tıpta buna akut faz diyoruz :D Liverpool şuan akut fazda ve hayati fonksiyonlarını yitirmek üzre.öncelikle bunun normale döndürülmesi gerekiyor..
-daha sonra da iyi bir Scouting le bir rehabilitasyon ;)

Adsız dedi ki...

Defansta Soto gitsin,Ayala geri gelecek zaten para harcamaya gerek yok.Sola Insua'nın da geri döndüğünü düşünürsek Aurelio+Konch gönderilmeli Enrique(New)+Coentrao dan biri alınmalı.Orta alanda Gerrard+Meireles in oynayacagını düşünürsek Aqua geri dönsün ve iyi bir alternatif olsun onlara.Kanatlarda Cole-Pienaar ikilisi harika olur.Babel i de şutlamış oluruz böylece.Jova yerine de Gutierrez i aldıkmı Mxi-Guti gibi iki yedeğimiz olur.Çift forvet olarak Kuyt-Torres yedekleri de Pacheco+C.Cole olmalı.
IN:Coentrao(Enrique),Insua,Aqua,Ayala,Pienaar,Gutierrez,Cole..ek olarak alternatif açısından Honda da güzel olabilir.

OUT:Soto,Auerelio,Konxh,Degen,Lucas,Poulsen,Babel,Jova,Ngog
MOTM

Shareef dedi ki...

MOTM: Honda geldi say sen.. Gideceklerin süper ama Ngog kalsın yaw :D

Fizyoterapist: :D Kelly ve Pacheco'ya Hodgson gidecek güvencesi verildi diye söylüyorlar.. Akut fazdan çıkarır bizi Comolli teşhisi doğru koydu çünkü :D