30 Aralık 2010 Perşembe

LIVERPOOL 0-1 WOLVES MAÇ SONU (EPL)




Karşımızda ki takım Anfield’da son 12 maçın 11 inde gol bile atamamış, sen son bizi 1984 yılında yenmiş dahası  Wolves deplasmanda 11 maçtır kazanamıyor ta ki bizim maça kadar..

Rafa 6 yılda Anfield’da sadece 9 kez yenilmişti ve Anfield yeniden This is Anfield olmuştu şimdi ise Roy’la is this Anfield oldu :D

Maça klasik Roy defansı ve ortasahada sağda Meireles, solda Kuyt ve ortada Gerrard ve Lucas çift forvet olarak Torres ve N’gog ile başladık. Tamam Kuyt sağda çok iyi işler çıkarabiliyor ama sol nereden çıktı, sen ManU, Chelsea yada Arsenal’le mi oynuyorsun ki sağda Meireles’i kullanıp ikincil faydalar peşinde koş. İlk kez birkaç haftadır maxi’nin adapte olduğunu söylüyorken şu yaptığına bak Roy’un.

Artık Roy mutlaka gitmeli, bundan sonrası takıma zarar verecek durumda.. Takımın her hangibi bir şey yaptığını göremedik sahada maalesef çok uzun süredir görmediğimiz kadar kötüydü takım.


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Glen Johnson, Paul Konchesky (Fabio Aurelio, 73), Leiva Lucas, Sotirios Kyrgiakos, Martin Skrtel, Dirk Kuyt, Steven Gerrard, Fernando Torres, David N'Gog (Ryan Babel, 62), Jose Raul Meireles (Joe Cole, 73)


WOLVES: Wayne Hennessey, Ronald Zubar, Richard Stearman, George Elokobi, Christophe Berra, Kevin Foley, Nenad Milijas, Stephen Hunt, Sylvan Ebanks-Blake, Matt Jarvis, Stephen Ward, S (Steven Fletcher, 78)

Gol: Ward 56 

3 yorum:

winston barian dedi ki...

* 6 ay oldu daha hala ne oynadigimizi anlayamadim.ne icin oynadiklarini da futbolcular bilmiyor, diyelim ki bu rafa nin takimi roy da bu takima gore sablon olusturmaya calisiyor4-3-5-2 en azindan bir pirilti gormeye hakkimiz yok mu? skorun her turlu telafisi olur, peki torresin gerrard`in caresizlikle dolu yuzlerinin anfield`da dunyanin zaferini gormus gozlerin ofkeyle sahadaki 11 kirmizi formaya bakislarinin izleri nasil silinir?

Pancho dedi ki...

Rezalet..Bu adamı görmeye bile tahammül edemiyorum artık. Küçük takım hocası olduğunu her maçta göğsünü gere gere ispat eden Hodgson efendinin bu takımdan gönderilmesi için daha neyi bekliyorlar anlamış değilim. Kim gelirse gelsin, hatta isterse sezon sonuna kadar Sammy Lee kalsın, mevcut durumdan daha kötü bir pozisyonda olacağımızı düşünmüyorum. İlk yarı bitti, koskoca Liverpool'un sadece 5 galibiyeti var inanılır gibi değil.Deplasmanda yalnızca 1 kere kazanabilmiş! Birilerinin bu adama çıkıp buranın Fulham olmadığını artık döverek anlatması gerekiyor çünkü Hodgson efendi bunu kavrayacak gibi durmuyor. Bu ızdırabın bir an önce son bulmasını bekliyorum.

Shareef dedi ki...

Winston Barian: Aldrige dün, görünen o ki futbolcular Roy için oynamak istemiyorlar diyordu. Sezon başında Agger'in dile getirdiği gerçeği bütün takım benimsiyordu sanki ama Liverpool'a yakışan davranış bu diye kimse Roy hakkında konuşmadı. Şimdi yapılması gereken NESV tarafından bunu görüp bir an önce Roy'u göndermek olmalı önümüzde ki 9 maçtan 27 puan çıkarmak Liverpool için zor değildi ama oynadığımız 2 maçta puan alamadık, yazıklar olsun.

Pancho: Çok haklısın 5 galibiyet ve 8 yenilgi, düşme hattından sadece 3 puan uzaktayız.. Dayak konusunda sana katılıyorum ama Liverpool halkı yapamaz orada olan birkaç türk yok mu :D