29 Aralık 2010 Çarşamba

LIVERPOOL – WOLVES MAÇ ÖNCESİ (EPL)




Kıymetli Liverpoolseverler inşallah bu maçı oynayabileceğiz, takım 2 haftadır yatıyor ve Roy gazetelere bu dönemde 5000 kere 2011 de daha iyi olacağız açıklaması yaptı (İnancı kuvvetli değil besbelli bizde bir şeyi 40 kere söylersen olur :D )

Bu süre zarfında maç oynamamak demek bizim için Gerrard’sız oynamamak demek oldu ki buda çok öenmliydi, bildiğiniz gibi Gerrard bu maçla dönüyor sahalara..

Şu yazıda önümüzde ki 9 maçta 27 puan çıkarabilirmiyiz diyorduk ilk maç mağlubiyet oldu sonraki 2 maç oynanmadı ve bugün serinin 4. maçındayız Ben artık en azından 9 puan daha kaybederiz diyorum ama en iyisini kıymetli Liverpoolseverler bilir.

Wolves ile 90 kere oynamışız 44G, 17B ve 29M almışız, Anfield’da ki son 14 maçın 11 ini kazanmışız ve ayrıca son 11 maçın 9 unda gol yememişiz. Yani Wolves son 270 dakikadır bize gol atamıyor. (Üzülmeyin kıymetli Liverpoolseverler Roy bunu da tarihe gömer, ardı ardına rekorları gömüyor zaten) 


SAHA: Anfield


SAAT ve YAYIN: 22:00 Spormax ve PL TV


LIVERPOOL: Gerrard ve Agger oynayabilecek, Gerrard  6 haftadır, Agger ise Eylül sonundan beri yoktu, bunun yanında Spearing ve Carra hala sakat. Roy henüz Wolves’a karşı galibiyet alamamış. Gelecek ay Wolves’a karşı 27. yılı doldurucaz yenilmeden bugün yenilmezsek (hadi Roy :D), Anfield’da 309 dk dır gol yemiyoruz, geçen yıl bu zamana göre 5 puan daha az aldık kıymetli Liverpoolseverler (Rafa istifa diyenler geçen yıl şu bölgeye Roy istifa demek için :D )

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Konchesky, Skrtel, Soto (Agger) Lucas, Meireles, Maxi, Kuyt, Gerrard, Torres


WOLVES: Jody Craddock, Adlene Guedioura, Karl Henry, Steven Mouyokolo, Michael Kightly, Kevin Doyle sakat, Deplasmanda 11 maçtır kazanamıyorlar, Bu sezon 32 gol yemişler ki defansları tam Allah’lık yani.

Muhtemel 11: Hennessey; Zubar, Stearman, Berra, Elokobi; Jarvis, Foley, Milijas, Hunt; Ward, Ebanks-Blake


HAKEM: Peter Walton

Hiç yorum yok: