11 Aralık 2010 Cumartesi

NEWCASTLE – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)




17. hafta maçında güzide kulübümüz Newcastle ile oynuyor.

Newcastle’da hava -4 derece ve güneşli (Bu nasıl olacak acaba:D) Nem oranı %62 ve batı ve Kuzeybatı’dan rüzgar 13 km/h ile esecek..

Takımımız son 4 maçı kazanmış kıymetli Liverpoolseverler ve bu maçlarda 14 gol atma başarısı göstermiş.. Son maçımız 2008 yılında 5-1 ile acayip bir bozgun olmuş onlara :D Ayrıca Liverpool son 8 maçın 7 sini kazanmış.. Bu maçları kazanırken de 22 gol atmış..

Mike Ashley dangalağı takımın da çok sevdiği TD’lerini hemde takım iyi bir yerdeyken kovunca, otoriteler şansımızın arttığı yönünde beyanlarda bulunuyorlardı. (Bu otorite kimdir bilemedim hiç) :D

STAD: St. Andrews

SAAT ve YAYIN: 19:30  Spormax

NEWCASTLE:  Ben Arfa, Gosling, R Taylor   kesin olarak yok, Barton, Harper, Guthrie ve Nolan’ın oynayıp oynamayacakları ise şüpheli. Cezalılar ise Coloccini  ve Williamson.. Newcastle son 15 puanın yalnızca 2 puanını alabilmiş durumda,  kendi sahalarında 9 puan toplayabilmişler ki bu Blackpool’dan sonra en kötü derece (Ama blackpool 2 maç daha az oynamış evinde), Newcastle 32 değişiklik yapmış oynadığı maçlarda bu EPL’de en çok değişiklik demek… Jose Enrique Newcastle için 100. maçına çıkacak bu maçta..

Muhtemel 11:  Krul; Simpson, S Taylor, Campbell, Luis Enrique; Routledge, Guthrie, Tiote, Gutiérrez; Carroll, Ameobi


 LIVERPOOL: Gerrard şüpheli (bir itimal oynayabilir), Carra, Agger ve Spearing kesin yok. Güzide kulübümüz 8 deplasman maçının sadece 3’ünü kazanmış, ayrıca son 2 deplasman maçımız da mağlubiyetle ayrılmışız maalesef, Johnson 50. maçına çıkıyor sanıyorum :D .. Torres oynayacak ve oğlu için gol atacak :D takımımız kuvvetle muhtemel yine 4-4-2  dizilişiyle sahada olacak..

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Kyrgiakos, Skrtel, Konchesky; Kuytm Meireles, Lucas, Maxi; Babel, Torres 

HAKEM: Lee Maso

Hiç yorum yok: