7 Aralık 2010 Salı

ÖNÜMÜZDE Kİ MAÇLARA BAKICAZ




A.Villa’yı yendik de kıymetli Liverpoolseverler bu sezon ki klasik gidişatımız mı olacak acaba ? 

Bugünkü maçtan sonra 16 maçta 6 galibiyet 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle +1 averajla 22 puana sahip olduk. Yerimiz de 8. lik..

Önümüzde ki maçlara bakacak olursak 9 maçlık helva gibi bir fikstür bizi bekliyor kıymetli Liverpoolseverler , bu 9 maçta 27 puan çıkarabilsek şampiyonluğa bile oynarız yani..

Buyurun hep birlikte muhtemelen Roy’un ipini çekecek (kaç oldu yazıyorum bunu olmadı bir türlü, 40 a kaç kaldı acaba :D)  fikstüre bir bakalım

Newcastle - Deplasman
Fulham - Sahamızda
Blackpool - Deplasman
Wolves - Sahamızda
Bolton - Sahamızda
Blackburn - Deplasman
Everton - Sahamızda
Wolves - Deplasman
Stoke - Sahamızda

Ne dersiniz kıymetli Liverpoolseverler 27 puan mümkün değil mi? Yada şöyle sorayım Roy gider mi? 

5 yorum:

onurkarakose dedi ki...

Everton ve Bolton maclari disinda gercektende cok iyi bir fiksture sahibiz..

Newcastle baskani Mike Ashley bana gore skandal bir karar alip, cok basarili menajerleri Chris Hughton'i kovmasi onumuzdeki mac icin beni cok umutlandirdi.. Newcastle, Newcastle olali boyle zulum gormedi denilebilir..

Takimimiza donecek olursak Maxi Rodriguez nihayet uyum sagladi gibi gorunuyor.. Son maclarda Lucas da fena oynamiyor..

Onumuzdeki transfer doneminde bir solbek, uzun boylu bir santrafor ve de bir stoper (hedef belli; yeni Hyppia : Simon Kjaer) alinabilirse Roy Hodgson'in istedigi ekip olusturulabilir..

Sanirim ben, Roy'a en cok destek veren blog takipcisi konumundayim.. Acikcasi bende cok umutlu sayilmam fakat her sartta hocaya destek verilmesi gerektigine inaniyorum.. Ozellikle Rafa Benitez seslerini duyduktan sonra :) Sezonun ilk ceyregindeki ust uste maglubiyetler sonrasinda Hodgson'i gonderseydik bir derece anlayabilirdim fakat su anda takim yavas yavas oturma asamasinda ve su anda hocayi gondermek yapilacak en yanlis hareket olur..

Simdi yazacaklarim lutfen yanlis anlasilmasin. Kimsenin goruslerini sorgulamak amacinda degilim fakat benim taraftarlik anlayisim her durumda takimi desteklemek olmustur.

Roy Hodgson gidecekse bu, seri maglubiyetler sonrasinda olur ve kusura bakmayin ama benim takimimin ust uste yenilgi gormesini de istemem...

Size hatirlatmak isterim, Roy Hodgson altyapimizdan cikan genclere son 20 senede hic olmadigi kadar sans veriyor. Cok ovdugunuz Rafa altyapidaki gencleri curumumeye mahkum ederken, Josemi, Nunez gibi vasat oyunculari transfer ederdi...

Ipswich Town'li Wickman'a 12 milyon euro verecegimiz yonunde haberler var.. Wickman, son yillarda Theo Walcott ve Ahley Young gibi, Britanya'dan cikan en yetenekli genclerden birisi olarak lanse ediliyor. Her ne kadar ucreti yuksek bulsam da, kendisinin alinmasini arzu ederim. Unutulmamalidir ki Liverpoolumuz, taraftari heyecanlandiracak hic bir genc oyuncuyu cikartamadi veya transfer edemedi (en son michael owen ve steven gerrard ile bunu basarmistik)

Son olarak, -ah keske- Adam Johnson'i ve/veya Ashley Young'i da alabilsek ancak ben buna pek ihtimal vermiyorum...

Shareef dedi ki...

Rafa seslerinden gireyim topa :D Bizde yenilmesini istemiyoruz takımımızın kesinlikle ne var ki adam gerçekten çapsız.. Fulham'ın başında 4-4-2 ile bişeyler yapmak başarıdır belki ama Allah aşkına dünyada kim klasik 4-4-2 oynuyor bilinen en kısır oyun bu.. Rafa için bir yazı yazıcam ayrıca Adam Johnson alınsa bence de bir çok derde deva olur..

fizyoterapist dedi ki...

Roy gitmeli,fazla bile kaldı bana göre,giderken süt oğlunu da alıp gitmeli :D hatta lucası da verebilirz.eminim roy lucası çok sevdi...poulsen elimizde patladı gibi görünüyor..juve iyi kazık attı bize...jovayı 3 milyona satsak çok iyi olur...
-roy agger johnson veya torrese mal olmadan gitmeli,hatta gönderilmeli..

Shareef dedi ki...

Lucas iyi maçlar çıkarıyor ama bu sezon bi bakalım bence :D

onurkarakose dedi ki...

Roy Hodgson Fulham'i 4-4-2 degil, kabaca tanimla takim, savunma halindeyken 4-5-1, hucum pozisyonunda da 4-3-3 sistemiyle yonetiyordu (hedef santrafor Bobby Zamora ve ona kanatlarda yardim eden Clint Dempsey, Zoltan Gera ve kimi zaman Damien Duff)..

Lucas gercektende iyi yolda..