6 Aralık 2010 Pazartesi

LIVERPOOL – A.VILLA MAÇ ÖNCESİ (EPL)



Houllier geliyor, her yerde bu maçın anlamı bu Liverpoollular için kıymetli Liverpoolseverler.. Carra açıklama yapıyor en sevdiğim TD Houllier diye, taraftar siteleri kupa aldığı (kıytırıkladan :D ) fotoları koyuyor..
Hakkını yemeyelim Ulubatlı Souness’ın perişan ettiği takımı zar zor birkaç TD toplayabilmişti. (Bu adam sonraları The Sun’ı savunan açıklamalar yapmıştı Hillsbrough’dan sonra) Toplayanların en önemlisi Houllier’di. Anfield’da Liverpool’a yakışan şekilde karşılanacaktır.
İki takım arasında oynanan son 7 maçın sadece birini ev sahibi takım kazanmış, Villa son 17 maçın sadece birini kazanmış bize karşı, Villa %53 ile ilk yarı en çok gol atan takım dikkat buna, biz ise son 15 dakika da yalnızca 1 gol atmışız ki bu EPL’de en kötü ( Kondisyon nerede mirim :) ), Roycum son 2 maçını kaybetmiş Villa’ya..

SAHA: Anfield

SAAT ve YAYIN: 22:00 Spormax

LIVERPOOL: Revire dönmüş takımımızda Carra, Gerrard, Spearing ve Agger sakat, takım tam da Roy’un istediği yerlere geldi (12.yiz şu an) alıştığı irtifa bu olduğundan buralarda kalırız gibi duruyor (Allah’ım neler yazıyorum ben :D ) İlk golü yediğimiz bütün maçları kaybetmişiz, Reina 197 Lig maçının 99 unda gol yememiş ki bu maçta da gol yemezse tarihe geçecek (ray Clemence 217 lig maçında 100 kere gol yememiş bu rekor)

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Skrtel, Soto, Konchesky, Meireles, Lucas, Maxi, Cole, N’gog, Torres



A.VILLA: Bannan ve Beye yok, A.Young cezalı, Friedel ve Warnock zamanında bizde oynamıştı, Houllier’in takımıilk 10 da ki takımlarla yaptığı maçların 5 ini kaybetti veüçünde berabere kaldı.

Muhtemel 11: Friedel; L Young, Dunne, Collins, Warnock; Downing, Clark, Bannan,Carew; Pires; Agbonlahor



HAKEM: Phil Dowd

1 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

-açıkçası pek iyimser değilim.büyük ihtimal gol yeriz.çünkü carra ve gerrard yok sütoğlan ve lucas 11 de..
-gol atar mıyız? orasını bilemem..ama şundan eminim eğer olur da kazanırsak bu tek farkla olur :D