17 Aralık 2010 Cuma

LIVERPOOL – FULHAM MAÇ ÖNCESİ (EL)




Roy’un en büyük başarısı ile (Fulham 2009/2010 12. lik)  karşılaşıyoruz, heyecanımız büyük.. Bu başarının mimarlarından Dempsey’i bildiğiniz gibi Roy transfer etmeye çalışıyor.. Bu bilgileri kıymetli Liverpoolseverlere veriyorum ki ne menem bir takımla oynadığımızı bilsinler..

Yarın ki maçımız Fulham ile 60. Lig maçımız bugüne kadar ki maçlarda 33G, 10B ve 16M almışız. Ayrıca Fulham 29 Anfield maçında henüz bizi yenememiş. Daha da ilginci EPL tarihinde Merseyside galibiyeti yok.. Ayrıca Son 8 maçın 6 sında gol de atamamış, Roy’un kifayetsizleri.. Son 9 maçın 4 dü de berabere bitmiş.


MAÇ: Anfield


SAAT ve YAYIN: 19:30  Spormax


LIVERPOOL: Agger, Spearing ve Carra sakat kesin oynamıyor, Gerrard’ın oynayıp oynamayacağına ise Roy karar verecek. Liverpool’umuz Anfield’da ki puanların %77 sini alırken, Attığı gollerin %71 ini Anfield’da atmış (yani deplasmanda ne gol atmışız ne puan almışız)  son 5 maçımızın 3 ünü kaybetmiş halde çıkıyoruz bu maça.. Son 4 Anfield maçında Liverpool’umuz gol yemedi kıymetli Liverpoolseverler, ve kalecimiz Reina yarın 200. lig maçına çıkıyor ki bu LFC tarihinde en çok Lig maçında forma giyen 78. oyuncu olacak..

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Kyrgiakos, Skrtel, Konchesky; Maxi, Lucas, Meireles , Kuyt; Gerrard (Ngog), Torres.


FULHAM: Briggs, Dembele, Halliche, Senderos, Stoor, Zamora  sakat oynamayacak.. Son 13 maçın yalnızca birini kazandılar, ilk 10 içinde ki takımlarla oynadığı son 26 deplasman maçını kaybetmiş, TD. Hughes son 28 maçının 18 inde berabere kalmış, Hughes Liverpool’a karşı son 11 maçın sadece birini kazanmış. Fulham gollerinin %65 ini ilk yarı da yemiş (rahat olsun biz ilk yarıda gol atamıyoruz)  ayrıca fulham gol atarsa (zor oluyor ama 16 golleri var) bunların %38 ini kafayla atmış ki bu EPL’de en yüksek oran (bizim kafasızlara duyrulur, bkz Newcastle ve Andy Carroll)

Muhtemel 11: Schwarzer, Pantsil, Hughes, Hangeland, Salcido; Davies, Etuhu, Murphy, Dempsey; Gera, A Johnson


HAKEM: Andre Marriner

4 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

-roy fulhamı yenmek için herşeyi yapacaktır...fulham da roy a yenilmemek için :D ilginç bir maç...

Shareef dedi ki...

İstatistiklere göre bişey yapmasakda yeneriz :D Roy el sürerse bilmem

Adsız dedi ki...

Yahu ben onu bunu bilmem de Agger ne bahtsız adammış ya.Geldiğinden beri sakatlanmadıgı sezon hiç olmadı genelde de 2 3 ay uzak kaldı.
MOTM

AliArslan1892 dedi ki...

Anfield'da kazanırız. Bu hafta Chelsea ManU'ya yenilirse şampiyonluk onlar için biter bence :D