20 Aralık 2010 Pazartesi

ARA TRANSFER YAKLAŞIRKEN..




Ara transfer döneminde Liverpool’un oyuncu alacağı hemen hemen kesin kıymetli Liverpoolseverler.. Hergün birkaç futbolcuyu alırken basına göre, bizde değerlendirelim istedik bu durumu ne de olsa biz özgür medya sayılırız :)

Roy kendi takımını kurmak derdinde ama kıymetli Liverpoolseverler istediği oyuncular ya CL için rakiplerimiz olan City yada Spurs’den ya eski takımı Fulham’dan.. CL’de size rakip olan bir takıma eksiğini kapaması için futbolcu satarmısınız ?

Biz Roy’dan bağımsız olarak (burada da bağımsızlığımızı koruyoruz) eksiklere ve olası transferlere bakalım istiyorum.

Takımımıza sene başında katılan Jovanovic, geçen yıl da sorun olan sol bölgemize üstelik o bölgede oynayabilen 2 oyuncumuz da gitmişken çözüm olamadı. Bunun yanı sıra Cole’un sene başından beri süregelen formsuzluğu bu bölge için transferi neredeyse hayati kılıyor. Bunların yanında Jovanovic’in Ocak ayında Almanya’ya transfer olacağı yazılıp çiziliyor..

Bu şartlar altında sol öne nasıl bir futbolcu alınmalı diye sorarsak kıymetli Liverpoolseverler, bence saf açık özellikleri olan, çizgiye inebilen, orta yapabilen bir futbolcu olmalı.. Alternatifler ise pahalı olmasına rağmen Coentrao, Elia akla ilk gelebilecek oyuncular.. Bunun yanında M.City’den Adam Johnson hem benim hem Rafa’nın oraya düşündüğü ilk isimdi.

Solbek bize göre problem Roy’a göre sorunsuz bölgemiz sağ tarafa oranla, takımımızın sağ kenarında bildiğiniz gibi yetersiz Johnson (İngiltere Milli Takımı sağ beki) ve Kelly var.. GS’den Insua’nın kiralık kontratı fesedilecek dolayısıyla burada bir alternatif olacak. (Insua çok direnmeli gitmemek için, Roy’a güven olmaz)
Orta saha da Lucas’ın yükselen performansı buraya herhangibi bir operasyona gerek bırakmayacaktır. Sağ kanada Kuyt’un alternatifi olarak biri alınabilir kıymetli Liverpoolseverler zannımca bunu da değerli Operasyon şefimiz Comolli’ye bırakalım isterseniz.

Forvet’e biri alınırsa çok faydalı olacaktır, hali hazırda ana problemimiz forvet değil Roy olsa bile :D buraya bir Drogba hayranı olan Romelu Lukaku gibi genç ve istikbali parlak oyuncu süper olur. Ama derseniz Benzema’yı aldık oda buyursun, Crouch falan bu saatten sonra olmaz kıymetli Liverpoolseverler..

Bence Roy kalacaksa bu kadar transfer yeter, gidince kalan transferleri yaparız..


2 yorum:

Siriusz dedi ki...

en son babelin roy amcayı öven açıklamalarından sonra hiç umudum kalmadı..babelin övdüğü hocadan cidden hayır gelmez umarım comolli bu amcayı hiç tınlamadan kendisi halleder transfer işlerini

Shareef dedi ki...

Babel'in asıl acısı Rafa ile :D O açıklama biraz Rafa'ya.. Taraftar bastırıyor Rafa dönsün diye, dönerse görürüm..