8 Mart 2010 Pazartesi

WIGAN – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)














Bana nedense bu maç dönüm maçlarından birisiymiş gibi geliyor, kazanırsak alır gideriz dördüncülüğü.. Kaybedersek “Spainard!ın dediği gibi çalışmaya devam ederiz :)

Wigan 16. Sırayı işgal ederken biz 6. Sıradayız. City bizden1 maç ve 1 puan ile öndeyken, Spurs yalnızca 1 puan ile önde..

Hiç Wigan’a yenilmemişiz oynadığımız 11 maçta 9 galibiyetimiz var. Masch ve onlarda Thomas 127 “tackle” ile bu kategoride zirvedelermiş. Latics 7 maçtır kazanamıyor kıymetli Liverpoolseverler, 13 maç önce de galip gelmişler (şimdinin gençleri hatırlamaz :) ) , Wigan 36 kez ile ligde en az ofsayta düşen takım, yani mecbur kalmazlarsa atağa çıkmıyorlar. Ayrıca Wigan 12 kafa golü yemiş ki buda EPL’de zirveye kurulmalarını sağlıyor.

Liverpool 10 maçtır ilk yarılarda gol yemiyor, en son Pompey atmış bize ilk yarı golü, Liverpool son 7 deplasman maçının 5 inde gol atamamış (ama şimdi Torres’imiz var ) Wigan’a Kuyt 5 lig maçında 5 gol atmış yani 2. Gol kimden geliyor, KUYT :)

SAHA: DW Stadium



WIGAN: N’Zogbia ve Scharner sakattı ama bu maçta kuvvetle muhtemel oynayacakmış, Gohouri’nin ise sakatlığı sürüyor, takımın cezalı oyuncusu yok.

Muhtemel 11: Kirkland, Melchiot, Caldwell, Bramble, Figueroa, Thomas, Scharner, Diame, McCarthy), N'Zogbia, Rodallega.


LIVERPOOL: Efendim Liverpool’da sakat olmaz olur mu, var tabi ,Aurelio, Skrtel kesin oynamayacak. Agger ve Johnson antrenmanlara yavaş yavaş katılıyor ama bizde sağlam adam bile oynamayabiliyorken (bkz Riera) bu çocuklara oynar yada oynamaz demek doğru değil :) Soto cezasını bitirdi ve takıma döndü bence oynayacaktır. Cezalı oyuncumuz yok. Masch sağda başlar yine, takımın ası Lucas (bu adama baktıkça El Zarar neden oynamıyor diyorum ) yine oynar ve Aqua yedek oturur. Umarım Rafa geçen hafta nihayet bulduğu doğru dizilişi bozmaz.

Muhtemel 11: Reina, Mascherano, Carragher, Agger, Insua , Riera, Gerrard, Lucas, Maxi, Kuyt, Torres


HAKEM: Andre Marriner

Hiç yorum yok: