28 Mart 2010 Pazar

LIVERPOOL 3-0 SUNDERLAND MAÇ SONU (EPL)













GS-FB maçı dolayısıyla ikinci yarıyı bölük pörçük izledim ama ilk yarı 28. dk da bitime kaç dk kaldı diye tv’nin köşesine baktığımda daha ilk yarının yarısında olduğunu görünce dedim tamam, Liverpool bizi futbola doyurdu Kıymetli Liverpoolseverler..

Hakikaten harika oynadık ilk yarının ilk bölümünde, Gerrard’ın gezerek oynadığı ve o mevkide oynadığında dünyanın en iyisi olduğu yerde :) (ortasaha yani) paslaşmalar ne kadar kusursuzdu, Masch pas trafiğini kurmak zorunda olduğunda daha yavaş paslaşıyoruz.. Bu hız bize istediğimiz Torres’e desteği sağladı.. Torres demişken harika 2 golü bir yana, (sonradan izlediğimde adam kaleye vurmuş yaw) gülerken görmek güzel hakikaten… Bakabildiğim zamanlarda Aqua’da fena değildi..

Kalan maçlarda böyle oynasınlar varsın 6. olalım bari sonunda nasıl oynadık deriz :)

Rafa’ya söylemek istediğim şeyler, El Zhar neden oyuna girdi ve Maxi Torres’in arkasında Kuyt sağda daha iyi olmazmıydı ?

LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Glen Johnson, Daniel Agger, Emiliano Insua, Jamie Carragher, Steven Gerrard (Nabil El Zhar, 81), Maxi, Ryan Babel, Javier Mascherano, Fernando Torres (David N'Gog, 78), Dirk Kuyt (Alberto Aquilani, 71)

GOLLER: Torres 3-60, Johnson 32


SUNDERLAND: Craig Gordon, Phil Bardsley, Michael Turner, Anton Ferdinand,Steed Malbranque (Kenwyne Jones, 52), Kieran Richardson, Jordan Henderson (Boudewijn Zenden, 79), Lorik Cana, Lee Cattermole (Paulo Da Silva, 46), Fraizer Campbell, Darren Bent

Not: Resimde Kuyt’a dikkat :)

10 yorum:

winston barian dedi ki...

*bence michael turner çok iyi bir kesici
* agger bugün şu sahadan gol atamadan çıktı ya! tam dayaklık bu çocuk
*oyunda kaldığı süre zarfında el zhar çok etkiliydi ve müthiş bir futbol oynadı. hahaha

Shareef dedi ki...

@winston barian

Birde Liverpool El Zhar için kontrat teklif etmedi.. Uzun seneler faydalanacak olsalar neyse.. :)

Agger o teknik ve zekada bir futbolcu atabilmeli dimi fazlaca gol

Man Of The Match dedi ki...

El Zarar dan ne beklediğini anlamış değilim rafa nın.3 ay evvel falan maxi geldiğinde demişti galiba yanılıyo da olabilirim el zarar la forma için savaşıcaklar demişti. :D
El zarar ı alacagına al pachecoyu al valle yi al bruna yı,hayır bu yaşa gelmiş bir patlama da yapamaz ne bekliyor ondan anlamıyorum.türkiyeye getir burda da iş yapmaz bu adam serdar özkan gibi yıpratıyor sadece 45 dk lik oyuncu ilk yarı oynat ikinci yarı çıkar.

Shareef dedi ki...

kaç yıldır bizde bir kere birini geçtiğini bir asist yaptığını görmedim ben bu adamın

Man Of The Match dedi ki...

fa cuptaydı sanırım 1 golü vardı.onu da yapsın artık dimi.

winston barian dedi ki...

1. dakikadaki şutu müthişti ona bir şey demiyorum ama gerrard'ın bir ortasını altıpasta yanağıyla auta attı, bir pozisyonda da önüne düşen topu sol ayağıyla dışarı gönderdi. sevdiğimiz adamların hep daha iyi olmasını isteriz ya! bugün agger oyun kurma yeteneği bakımından big four içindeki en iyi defans oyuncusu, ama onu 2 etken geri plana atıyor, kadro istikratsızlığı yüzünden bir türlü sabit biriyle ikili oluşturamadı. bir de gol atamıyor. vidic'i bu kadar ön plana çıkaran bireysel yeteneği değil ( ne kadar yetenekli olduğunu geçen sene torres karşısında gördük)ferdinandla sürekli oynaması ve duran toplardaarka direkte attığı goller. aynı paragrafı vermaalen için de kurabiliriz. bir de onun için dedim ya turner iyi bir kesici diye!

Shareef dedi ki...

Haklısın tamamıyle ama Carra'yı ne kadar sevsek de maalesef iyi bir partner değil Agger için.. Hyypia bence iyi olurdu 5 yaş genç olsa yada Kjaer alırsak büyük iş yapmış oluruz.. Hem milli takım tandemi ikisi.. Belki golleri de Kjaer atarda ondan da kurtulur :D

oğuzhan dedi ki...

lucas'a çok yükleniyoruz ama bu takım ne zaman lucassız çıksa şiir gibi top oynuyor. porstmouth ve dünkü maçta zat-ı muhterem yoktu müthiş oynadık. man.u ve diğer bir çok maçta yer aldı rezalettik. tek faktör diil ama en büyük faktör olabilir mi acaba.
johnson da çok önemli takım için. verilen parayı sonuna kadar hak ediyor. capello da dünya kupasını istiyorsa johnsonu değişmez 11 oyuncusu yapması lazım.

Shareef dedi ki...

Lucas 30-50 metrekare bir alanı koruduğu için sahanın o bölümünde başarılı oluyor ama takıma bir katkısı olmuyor maalesef :) Bence Gerrard'ın formsuzluğu da büyük bir faktör

ynwa dedi ki...

tottenham'ın fikstür sırat köprüsü gibi. kalan 6 maçtan 16 puan çıkarırsak (beşini kazanıp çelsiyle berabere kalırsak, veyahut içerde çelsiyi yenip birmingham deplasmanından 1 puan şeklinde hesabım) 4.oluruz. haydi çocuklar son bir gayret be!