18 Mart 2010 Perşembe

LIVERPOOL’DAN HABERLER-86




















  • Reina önümüzde ki ay sözleşmesini uzatacakmış, konuyla ilgili mikrofon uzatılan Reina :) şöyle demiş; Yeni kontrat imzalamaya çok yakınım, ben burada olmaktan çok mutluyum ve kulüpte benimle çalışmaktan memnun dolayısıyla her şey çok iyi, ailemle de konuştum ve inanıyoruz ki bizim için buradan daha iyi bir yer yok, yani biraz daha buradayım, uzun süre buradayım..

  • Reina şampiyon olabilmek için Chelsea ve ManU kadar iyi takım kurmalıyız diyerek Torres’in geçen hafta 4 yada 5 iyi oyuncu almalıyız sözüne destek vermiş..

  • Rafa Lille ve Pompey maçları ile ilgili şu şekilde konuşarak Lucas’ın oynayacağını beyan etmiş :) Herkes bizi atak oynarken görmek istiyor ve bizde her maç bunu yapmaya çalışıyoruz fakat bu bazen oluyor bazen ise olmuyor. Pompey maçında basmamız gerektiğini biliyorduk ve bunu uyguladık ama unutulmaması gerekir ki Lille maçı farklı bir maç, bu maçı kazanmak zorundayız çünkü doğru şeyleri yaptığımızdan emin olmalıyız, gol atmalıyız, gol yememeliyiz ve güzel futbol oynamalıyız.. Türkçesi şudur, Torres’i oynatıp ileride gol atmasını beklerken Lucas kazması ile gol yememek için maça başlıcam bunlarla beraber güzel futbol olursa bende sevinirim :)

  • Lille’li stoper Rami Torres ile kendini ölçme şansı olacağını söylemiş, Torres havadan iyi ve çok güçlü her pozisyonda kendini zorluyor bir şeyler yapmak için, ilk maçta iyiydim ve konsantrasyonumu korumama lazım eğer onu döndürürsem kaleye doğru saatte 2000 km hızla koşuyor :) (böyle demiş aynen) şu an formsuz vbir döenmden geçiyorlar ama hala avrupanın en iyi takımlarından biri onlar ve dünya çapında oyuncuları var, bizde onlara karşı kendimizi test etme şansı bulucaz umarım kazanabiliriz.

  • Kuyt Aqua’nın ilk golünü attığı için çok mutluyum, bütün takım çok mutlu.. Birkaç güzel asist yapmıştı ve ilk golünü atmayı bekliyordu, bunu da KOP’un önünde yaptı bu hafta, soyunma odasında çok mutluydu çok uzun zamandır bekliyordu bu anı ve sonuna kadar haketti.. O bütün sezon boyunca çok iyi çalıştı..

  • Rush aqua için Pompey maçında gerçekten iyiydi, iyi paslar attı ve sürekli topu forvete aktarmayı düşündü, tamam Pompey çok boş alan bıraktı ona ama O bu boş alanları sürekli değerlendirmeye çalıştı, bu moral ve kendine güvenle Aqua üzerine koyup ilerler umarım demiş.

  • Aqua golden sonra bileğini öpmesini orada kız arkadaşım Michela ile ilgili bir dövme vardı onu öperek golü ona adadım demiş.

  • McMahon Dalle Valle için doğuştan golcü demiş, Reserve takımla çıktığı ilk maçta ilk golünü atan (2 gol attı) Dalla Valle, reserve takımda kalacakmış. Bu oyuncumuz 1991 doğumlu daha..

  • Bu akşam oynanan Reserve maçında Wigan’ı 2-0 yenen takımımızda Dalla Valle ve Pacheco atmış. Ayala maçın oyuncusu seçilmiş .. Böylece takımımız Lancashire Senior Cup’ta finale çıktı.. final sanıyorum Bolton ile oynanacak 29 martta..

Hiç yorum yok: