15 Mart 2010 Pazartesi

LIVERPOOL – POMPEY MAÇ ÖNCESİ (EPL)















Ne yazık ki benim gözümde bugün maçtan daha önemli haber kazmalardan kurtulma olasılığımızın ortaya çıkmış olması. Haftasonu City puan kaybetti ama Spurs devam ediyor seriye Viila altımızda ama 2 puanı eksik sadece ve 2 maçı eksik..

Rafa’da yeni teklifle ilgili bir şey söylerken şöyle demiş, benim endişem bir kötü sezon değil, bütün Liverpool FC geleceği. Bu yüzden yeni yatırımcılar bizim için doğru insanlar olmalı. Yani Rafa’nın da kafası maçta değil aslında (resmi siteye de sadece maçı düşünmeliyiz demiş. )

Bunun yanında Agger açıklama yapıyor takımda kalıcam diye, teklifler varmış ona da, Villereal karambolde Riera’yı alabilirmiyim diye bakıyor. Tam bir kaos ortamı yani kıymetli Liverpoolseverler. Bunun yanında aşağıda size vereceğim istatistiklerin ne kadar önemli olduğunu takımımız geçen hafta 11 maç sonra Wigan’a yenilerek göstermişti bize :)

Liverpool son 3 Pompey maçından 2sini kazanmış, Pompey Anfield’ta 1951 den beri kazanamıyormuş (bu akşam bu istatistik gider mi :) ) Liverpool son 4 EPL maçından 1 ini kazandı ve 3 ünde gol atamadı.

Pompey son 10 maçtan yalnızca 1 ini kazandı, ayrıca ilk 10 sırada ki takımlarla yaptığı 15 maçın 14 ünü kaybetmiş o kalan bir maçta galibiyet ve bilin bakalım kime karşı :) Avram Grant’ın takımları Liverpool’a hiç yenilmemiş.


SAHA : Anfield


LIVERPOOL: Skrtel, Aurelio ve cam adam Benayoun sakat. Gerçi Benayoun oynayabilirmiş ama, cezalı oyuncumuz yok. Başka da yazayacak bir şey yok aslında, yenebilirmiyiz evet kesin diyemiyorum maalesef.

Muhtemel 11: Reina; Carragher, Kyrgiakos, Agger, Insua; Aquilani, Mascherano; Kuyt, Gerrard, Maxi; Torres


POMPEY: Boateng ve Yebda sakat kesin yok, Mokoena , Smith , Vanden Borre oynayıp oynamayacakları belli değilmiş. Takım kupada devam ediyor ve neredeyse düşmeleri kesinleşti bence maça çok takılmayacaklardır (bu sayede belki 1-0 yeneriz :) )

Muhtemel 11: James; Finnan, Ben-Haim, Hreidarsson, Belhadj; Brown, Wilson, O’Hara, Webber; Piquionne, Dindane.


HAKEM: Stuart Attwell

1 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Ireland ve vargas ı alıyomuşuz:D ahah:D rierra giderde gelir belki vargas.Ireland gelirse bşarılı olma ihtimali yok niye?çünkü masch ın yanında oynıcak gerrard ın yerine geçer gerrad biraz daha defansif rol üstlenirse coşarız.(sanki almışısz gibi konuştum).aqua içinde aynıları geçerli.
-ben nedense bugün rahat kazanıcaz diye düşünüyorum bizden bile beter bir durumdalar.(3-1)