12 Mart 2010 Cuma

LIVERPOOL’DAN HABERLER-85













  • Hicks kazması Forbes magazine’e göre milyarderlerden milyonerler statüsüne düşmüş.serveti 900-950 M $ a gerilemiş.

  • Kalecimiz David Martin Derby County’ye, Stephen Darby ise Swindon Town’a kiralık gitmiş. Martin neyse de, Rafa Darby’yi takımda tutmayacak heralde..

  • Eski oyuncularımızdan Cheyrou , Houllier benim Liverpool kariyerimi harap etti Zidane karşılaştırması yüzünden demiş. Kıbrıs’ta Famagusta’da oynayan oyuncu Zidane’la karşılaştırılmak yanlıştı çünkü dünyada bir tek Zidane var (doğru söylüyor, bence maradona’Dan büyüktür :) ) bu bana çok ağır geldi kaldıramadım demiş.

  • Torres’in gönlünü almaya çalışmış Rafa, gittikçe daha iyi oluyor demiş.

  • Liverpool taraftarı şimdi de Royal Bank of Scotland’ı (en büyük alacaklımız) boykot ve protesto edecekmiş Amerikan mandalarına :) destek verdikleri için. Mail yağmuruna tutulacakmış banka ..

  • Rafa takımın birlik olacağına inancım tam demiş.

  • Gerrard Wigan maçında yaptığı hareket nedeniyle herhangibi bir ceza almayacakmış.

  • Real söylentileri çıktı gene Rafa hakkında Rafa hemen açıklama yapmış, burada kalıcam diye..

  • Blackburn oyuncusu Salgado Real hemen Rafa’yı almalı demiş. Şu an çok müsait durum demiş.

  • Lille TD Garcia ben Rafa’nın büyük bir hayranıyım demiş, kıymetli Liverpoolseverler, bakın TD ler hayran çatlak sesler olmasın yani :)

  • Rafa yine takım sahiplerine saldırmış :) Çok karmaşık bir durumdan geçiyoruz ve biz saha içine odaklanmalıyız.. 2 yıldır yeni yatırımcıdan, yeni stadyumdan bahsediyoruz, herkes bir şeyler olmasını bekliyor ve umuyor artık.

2 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

Herşeyiyle berbat bir yıl bizler için.Buu kaldırmak çok güç hani kötü sezonlarını olur 5. olursunuz da biz 8. falan olucaz galiba insan üzülüyor yahu bu takımda sorun nerde kimse çözemedi.kimileri kadro diyor kimileri rafa ben sorunun rafa da oldugunu düşünüyorum.takım kalitesini hep sabit bir yerde tutuyor.riise gitti dossena geldi o bölge zayıfladı.kewell giti riera geldi o bölge güçlendi geçen sezon içinde yine kalite sabit kaldı.bu yıl arbeloa gitti jonson geldi çok olmasada güçlendi o bölge diyebilirz.alonso gitti aqua geldi hafif zayıfladı.yine kadro sabit kalite anlamında bi değişiklik yok.aqua sağlam gelseydi böyle olmayabilirdi.bi mevkiiyi güçlendiriyo bir mevkiiyi düşürüyor.dediğim gibi riise ve yedeği aurelio şeklindeydi sol tarafımız.riise gitti aurelio onun yerini doldurur çok iyi hem de.ama dossena aurelio nun yerini dolduramaz.bir örnek daha luis garcia ile benayoun arasında benim için hiç bir fark yok.forvet hattımız kuyt,bellamy,crouch iken şimdi kuyt,torres,ngog bana kalırsa hiç bi değişiklik yok yine.torres hepsinden iyi bunu herkes biliyor ama ngog da en kötüleri.bana sorsalar forvetinde bir tek torres mi olsun yoksa bellamy,crouch mu cevabım bellamy-crouch olur.

Shareef dedi ki...

Torres hariç güzel omuş :) Eğer bir takımsan sen Torres'in yanına dediğin oyuncu kalitesinde birini almak için para bulmak zorundasın zaten.. Bunun lamı cimi yok.