9 Mart 2010 Salı

WIGAN 1-0 LIVERPOOL MAÇ SONU (EPL)













Bu maça hangi yorum yapılabilir ki, Rafa hangi taktiği vermiş olabilir yada futbolcular hangi taktiği uygulamış olabilir. Ben Liverpool’u son 4-5 yılda bu kadar pas hatası yaparken hiç izlemedim. Her pozisyonda rakip bir sn önce orada oluyordu.

Liverpool bu kadar rezalet nasıl oynayabildi hala inanamıyorum, Gerrard’ın ortasahada olmasıyla daha iyi paslaşabileceğimiz varsayımını bir türlü göremedik sahada o kadar ki bence Gerrard, Lucas ayarında oynadı bugün. Soto ve Carra hem uyumsuz hemde bu ikili olarak yetersizlerdi sahada, Adamım Insua’nın da kulaklarını çekmek istiyorum :) Ne len bu rezalet oyun ? Her pozisyonda geçti N’Zogbia onu. Kuyt’ta kötü oynadı nasıl olduysa, sebep olduğu golden önce de çok pas hatası yaptı. Torres sinirden en sonunda Caldwell’ın enseyi tokatladı :)

Bence artık 5-8 lik arası bir yere alışmamız lazım kıymetli Liverpoolseverler, ben bu maçla şahsım adına umut etmeyi bıraktım.

Son olarak Türklüğümüzü gösterip hakeme bulaşayım, sarı kartlık hareketleri biz mi yaptık sadece, ne biçim hakemsin sen.. Bir sözümüz de Spormax’e kardeşim bu kadar para veriyoruz, ya Liverpool’lu spiker bulun yada bu adamlara maç anlattırmayın..

WIGAN: Chris Kirkland, Gary Caldwell, Paul Scharner, Emmerson Boyce, Titus Bramble, Maynor Figueroa, Charles N'Zogbia, James McCarthy, Mohamed Diame (Hendry Thomas, 82), Marcelo Moreno (Victor Moses, 67), Hugo Rodallega (Jason Scotland, 86)

Gol: Hugo Rodallega 35

LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Sotirios Kyrgiakos, Emiliano Insua, Jamie Carragher, Steven Gerrard, Yossi Benayoun (Alberto Aquilani, 69), Maximiliano Maxi Rodriguez, Javier Mascherano, Lucas Leiva (Glen Johnson, 55), Fernando Torres, Dirk Kuyt (Ryan Babel, 82)



11 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

dün maçı anlatan spiker mustafa muratoglundan,ercan tanere ve ersin düzen e hepsi liverpoolmaçlarının agzına .ıtılar.
bu kadar rezil futbol bende görmemiştim.
herkes kötüydü özellikle kuyt,gerrard ikilisi.
5. olmak için savaşmalıyız.

oğuzhan dedi ki...

dediğin gibi shareef, bu maça hangi yorum yapılabilir ki! Yine de içimde kalmasın bi kaç cümle yaziim.
Aşağıdaki cümleleri kuracağım hiç aklıma gelmezdi ama bu takım bunu bize mecbur etti.
-İlk olarak Caldwell Liverpool forvet hattını-ki ne kadar varsa artık- tek başına denize döktü. Krygiakosu alana kadar Caldwell'i alsaydık dedirtti bize. Zaten yalnızları oynayan Torres -dilim varmıyor ama- perişan oldu eski Celticli karşısında.
-Liverpool artık sıradan bir takım.Küme düşmemeye oynayan takımlar Man.Utd., Chelsea ya da Arsenal karşısına beraberlik için çıkarken bize karşı kazanmak için çıkıyorlar.Psikolojik sınır aşılmış durumda bundan sonraki maçlar çok daha zor geçer bizim için.
- 4.lük hedefi bitmiştir artık.Bundan sonra yapılacak en akıllıca iş gençleri kazanmak için çabalamaktır. Onu da Benitez'den hiç beklemiyorum.
-Carragher ve Krygiakosun çabalarını takdirle karşılıyorum ama ikisi de defanstan top çıkartabilecek oyuncular diil hele hele bunların önünde Lucas gibi özürlü bi adam varken.geriden oyun kuramadık ve bu bizim en büyük hastalığımız oldu bu korkunç sezonda.
-Dünkü Kuyt'a 82 dk.dayanan Benitez'e de selam olsun.Liverpool kariyerinin en kötü maçıydı tartışmasız. Benitez'e selam söyleyecek çok şey var gerçi, Lucas olayı,Maschın sağ bek oynaması,Aqua'nın harcanması,rezalet transferler,oynatılmayan gençler.
Bundan sonra en kötüsü psikolojik olarak takımın çökmesidir. Hedefsiz kalmış bir takımız artık. Dünyanın her hangi bir yerinde oyuncuları değiştiremiyorsan kötü giden hocayı değiştirirsin, kolaycılık gibi gözükür ama yaşamak için kangren kolu kesmek lazımdır. Artık Benitez bu takıma katkı sağlayamaz.
Bi kaç şey dedim ama baya yazmışım, çok doluyum.
Son olarak Carragher'in bu sene biten sözleşmesine halen teklif yapmamış bizim gerizekalılar.Zaten takım çökmüş bari değerlerimize sahip çıkın.
Son söz ; Carragher'i satanı biz de satarız

Shareef dedi ki...

Diame'ye ne demeli adam Gerrard, Maxi, Kuyt eh hadi Lucas hepsine karşı tek başına oynadı ve neredeyse her topu aldı..

Torres'e Rafa taktiği hazırlamıştı Martinez, sürekli kalabalık kaldılar karşısında. Bende eleştiriyorum Rafa'yı artık Oğuzhan ama bence hala kalmalı :) Bence hala takımda takıma inanan 2 kişiden biri o (diğeri Masch)

Shareef dedi ki...

MOTM:

5. lik iyi bizim için gerçekten en azından 6. ya göre biraz daha para alırız :)

Man Of The Match dedi ki...

ts tarzı kadroyu tamamen yenilemek gerek.defansa at skrtel,soto yu al kjaer ve steven taylor u carra yedek kalsın çok agır artık güven vermemeye başladı.ngog ve lucas gitmesin en azından bir alternatif oalrak kalsın iyilerini almak istiyorsak para lazım o da yok.kanatlara da quaresma veya vaart alınsın.neden ikisi? iyi olup ucuza alabileceğimiz sadece bu 2 oyuncu geliyor aklıma.Reina,Johnson,Agger,Tylor,Aurelio,Mach,Gerrard,Maxi,Quresma,Vaart,Torres yedekler Cavelieri,Degen,KJaer,Carra,Insua,Aqua,Lucas,Riera,Benayoun,Kuyt,Ngog. hatta newcastle da olamaları dolayısıyla gutierrez ve enrique de alınabilir enrique yi aurelionun(yılın yarısı sakat yaşı da geliyor.) yerine.gutierrez de quaresma veya varrttan birine para yetmezse.

Shareef dedi ki...

Canberk olmaz quaresma, 2 3 şansta tutturamayan bir oyuncunun daha sonra tutturduğu görülmüş şey değil :)
Hesap yapalım, Kjaer en azından 8M, Taylor 5M en azından diyelim, Quaresma 5M, Vaart 5M, Gutierrez ve Enriqe 10M bunlar en az tabi.. 33M :D bu kadar paramız olsa zaten ...

Jovanovic iyi bu gibi 3-4 futbolcu daha :) sonra Rafa'mı olur O'Neill mi ilk 4 e oynarız :D

Man Of The Match dedi ki...

quaresma=babel+plessis ya quaresma da şart değil ucuz diye dedim :D
taylor=5 M+soto-eşantiyon(onuda verelim artık)
Kjaer=skrtel+az para
Bir tek iyi bir forvet oyuncusu için para harcamış olucaz 10 M de verebilriz diye düşünüyorum.O forvette kim olur bilemem.Ama şunu belirtmek istiyoruz şu gutierrez ve enrique olması gerken değerin çok altında oynuyorlar müthiş elemanlar.

Shareef dedi ki...

Özellikle Gutierrez bence de çok iyi bir oyuncu..

ynwa dedi ki...

xabi alonso'nun gidişi sezonu başlamadan bitirdi. takımın bütün kimliği, dengesi bozuldu. lucas bu takımın banko oyuncusu olduysa zaten fazla kafa patlatmaya da gerek yok açıkçası. bu arada EL'i kazanan CL'ye gidiyor, bi 2005 tekrarı daha olur mu, ilk dörde giremeden kupa kazanmak konusunda son bi kasmamız lazım.

ynwa dedi ki...

ulan yokmuş öyle birşey, görmüştüm diye hatırlıyorum. dün arkadaşla da konuşmuştuk hatta o söyleyince hatırlamıştım. ikimizde yamulmuşuz demekki. ah liverpool ne hallere düşürdün bizi.

Shareef dedi ki...

Liverpool divaneleriyiz