29 Aralık 2009 Salı

LIVERPOOL’DAN HABERLER-44















· Rafa, kadromuza birkaç takviye yapmak için birkaç oyuncu satabiliriz demiş, oynamayan oyuncular Dünya Kupası yaklaşırken oynayabileceği takımlara gitmek istemesi normaldir diyerek yol yapmış. Ve bazı oyuncularımızla ilgilenen kulüpler var demiş.

· Villa’lı stoper, Liverpool kazanmak için çok mücadele edecektir, çünkü onlar gerçekten iyi bir takım demiş. Ve ilk 4 şansımızı ve de şanslarını değerlendirmiş, bu yıl lig zor biz varız 4. Lük için M.City var ve Spurs var, Spurs ve City çok para harcayıp yeni takım kurdular, hepsi de ilk 4 içinde olmak için uğraşıyorlar, fakat sezon sonu geldiğinde biz biliyoruz ki Liverpool’da oralarda olacak..

· Rafa O’neill’ı övmüş, para harcadılar bu yıl ve iyi takım kurdular, çok iyi futbolcuları var ve O’neill çok iyi oyun setleri kuruyor demiş.

· Rafa adamım Pacheco içinde konuşmuş, Onu EPL’de oynarken görmek memnunluk verici, reserve takımda gerçekten çok iyi işler yapıyor ve Wolves maçında korkmadan defansın üstüne gidiyordu bu çok iyi bir şey çünkü oyunucunun güvenini ve kalitesini gösterir demiş. Bizde lütfen daha çok oynat bu çocuğu diyor ve Ayala’yı da takımda görmek istediğimizi bildiriyoruz.

· Altyapımızdan yetişme Warnock, eski oyuncumuz Staunton’a özeniyormuş, oda A.Villa ve Liverpool’da oynamış ya, maksat taraftara güzel görünmek. Bizde buradan diyoruz ki sen Liverpool’un çocuğusun bırak bunları, zamanı gelince takıma katılmakta tereddüt etme bir an bile J

· O’neill’da Liverpool’u övmüş, iyi takım demiş geçen yıl müthiştiler demiş. Arsenal’e bakıp ligin durumunu anlayabiliriz demiş birkaç hafta önce şampiyonluktan uzaklaştılar diyordu herkes şimdi tekrar şampiyonluk adayı diyor. Liverpool’da birkaç maç kazanırsa sonra ne olacağını kimse bilemez gibisinden konuşmuş.

· Aqua, A.Villa maçı bizim içün çok önemli ve 3 puan almak için hazırız demiş.

Hiç yorum yok: