1 Aralık 2009 Salı

LIVERPOOL’DA TRANSFER – 7















Transferle ilgili ilginç birkaç şey oluyor kıymetli Liverpoolseverler.

Pavlyuchenko açıklama yapmış, yapabildiğim yalnızca yedek kulübesinde oturmak, şu an için ocak ayını bekliyorum ve o zaman bir şeyleri değiştirme fırsatı elime geçecek demiş, Rafa yavaş yavaş yaklaşıyormuş oyuncuya. Redknapp söylentiye göre gitmesine izin verecekmiş oyunucunun son olarak hayatımın en kara dönemi demiş spurs’de oynadığı zamanlara J

Bayern Babel ile ilgileniyormuş, A.Madrid, Ajax ve Bayern para edecek galiba oyuncumuz J

Forlan A.Madrid’ten çok umutsuzmuş ve Ocak ayında kaçacakmış, Rafa bu işi 15 M bitirirmiyim diye bakıyormuş bu transferi.

Bir yerde gördüğüm bir haberden bahsedeyim Villareal’den bu yıl Sporting Lizbon’a geçen Matias Fernandez Liverpool’a gelebilirmiş. Bu tabi çok az dillenmiş bir haber..

Birde olmayacak bir haber, Torres için M.City 70M verecekmiş. Transferde ilk hedef Torres’miş. Allah yazdıysa bozsun…

2 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Pavlu için kötü oyuncu demek sitemiyorum zaten kendini kanıtladı ama çok abartılıyor ve epl de yapamadı totenham da geçen sezon 28 maçta 5 gol attı.
-Babel için yine sezonun geri kalanında beklenmesini isterdim.Bu çocuk kendini ispatlıcak inanıyorum.
-Torres'in city e gitmesi ya da daha doğrusu city nin torresi alması mümkün değil.Ama başka bi takıma gider diye korkmuyor da değilim ligdeki ve avrupadaki durumu göz önünde bulundursak.Torres,gerrard,masch,aquliani,carragher gibi oyuncular Avrupa Ligine yakışıyormu ?

Shareef dedi ki...

Torres gitmez ama Masch gidiyor heralde :D