17 Aralık 2009 Perşembe

LIVERPOOL'DAN HABERLER-40
















  • Dossena’nın menajeri Dossena Napoli’ye gitmeyecek demiş. Bu adama ne oluyorsa, bir gidecek diyor bir gitmeyecek Insua’nında çıkışıyla fazlasıyla atıl durumda aslında kendisi.
  • Liverpool genç yıldız adayı Eccleston ile sözleşmesini 3,5 yıl daha uzatmış.
  • West Ham menajeri Zola, Parker’ı satmayız demiş. Adama talip olup rezil olduk birde şimdi satılmamasıyla rezil oluyoruz.
  • Nistelrooy’un 6 ay kiralık geleceği ayyuka çıkmış durumda.
  • Torres Rafa gitse de buradayım demiş. Benim hala 4 yıllık kontratım var ve kendimi buradan başka bir yerde göremiyorum diye devam etmiş. Efsane böyle olunur dostlar, sadık, iyi futbolcu ve çok gol atıyor.
  • Rafa 3 puan almamız iyi oldu hafta sonu da kazanmamız lazım Portsmouth maçını demiş.

3 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

scott parker la ve ruud ile ilgilendiğimiz medya tarafından yazılabilir de gerçek te olabiilr bilemeyiz ama en azından medya bizi bu tür oyunuclarla ilişkilendiriyorsa vay halimize bu para meselesi de değil yıllardır liveprool hep 2. sınıf oyuncularla anılır..bu parasal bir anlam ifade etmiyor takımın medyadaki durumunu gösteriyor..niye bir forvet alıcakken ruud ile anılıyoruz da chelsea aguero ile anılıyo finansal durumun etkisi çok büyük ama finansal sorunlar olmasa bile bu hep böyleydi

Shareef dedi ki...

nistelrooy alınacak galiba ama öyle görünüyo.. Çok gol de atar ama orta sahaya ne yapacak bilmem Rafa, ya sabredecek aqua alışsın 10-15 maç daha 5-25 arası dk verecek o zamana kadar Gerard oynayacak orta saha da ve belki bu pacheco ya da oynama fırsatı verecek yada birini alacak iyi kötü çaresi yok. sonra ama rafa kötü transfer yaptı olacak..

Man Of The Match dedi ki...

ruud u almaktansa newcastle daki ameobi gelsin ya ruud çok yaşlı tekrar sakatlanmayacagını kim iddaa edebilir