13 Aralık 2009 Pazar

LIVERPOOL 1 - 2 ARSENAL MAÇ SONU (EPL)













İlk yarı oynadığımız oyunun yarısını ortaya koyamadık ikinci yarı, bizim üstümüzdekilerden sadece Aston Villa kazanmışken, bu kadar iyiyken bizim için her şey, yapamadılar, olmadı.

İçimden de bir şey yazmak gelmiyor, oydu buydu değil iş artık, yalnız şunu da söylemek lazım EPL’de izlediğim maçlar içinde hiç bu kadar kötü bir hakem görmedim. Bana göre ilk yarıda 1 penaltımızı vermedi ve ceza sahası çevresinde en az 2 faulü vermedi.

İlk yarı bu kadar iyi bir oyundan sonra, ikinci yarı bu oyun nasıl olabilir inanmak mümkün değil. Arshavin yaptı yapacağını bize yine J

Son olarak son dakikalarda kurduğumuz baskıyı bile yapamadık. Yazık hakikaten..

LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Glen Johnson (Philipp Degen, 82), Daniel Agger, Fabio Aurelio, Jamie Carragher, Steven Gerrard, Yossi Benayoun (David N'Gog, 79), Javier Mascherano (Alberto Aquilani, 65), Lucas Leiva, Fernando Torres, Dirk Kuyt

Gol: Kuyt 41


ARSENAL: Manuel Almunia, Bacary Sagna, Thomas Vermaelen, William Gallas, Armand Traore (Mikael Silvestre,87), Cesc Fabregas, Samir Nasri, Theo Walcott (Vassiriki Abou Diaby, 70), Pereira Neves Denilson, Alexandre Song, Andrey Arshavin (Aaron Ramsey, 90)

Goller: Johnson (kk) 50, Arshavin 58

8 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

yazık!! utanmasam ağlıcam ya eski sezonlarda manu ve ars ın hüküm sürdüğü ligde hedefimiz carling cup ve fa cup ı almaktı uefa da ztn başarılıydınk bunun üstüne cl de bişiler yapmamız gerekiyodu o zamanlarda belirlediğimiz hedef şu an kinden çok daha mantıklıydı.sahada gerrard,masch,glen,torres hariç çırpınan futbolcu yoktu.takımı iyi bilen ve taraftarın saygı duydugu biri gelmediği sürece ilk 8 hedefimiz bile tehlikede olucak çünkü çok çetin bir uefa kupasına katılma mücadelesi vereceğiz gibi gözüküyo keegan ın gelmesini çok isterim.o bunaltıcı baskıyı da yapamadık eskiden düşünürdük savunma oyuncularının içlerindden ''ya bi gol atsalarda şu baskı dinse'' dediklerlini.baskıdan eser yoktu.ayrıca rafa oyuncu değişikliklerini çok geç yapıyor geriye düşünce anında bir hücum elemanı almalı ngog için 80. dakika çok geç 10 dakikada kaç defa ayagına geldi top? ve ayrıca kadro kalietsi olarak çok iddalı olucak ama manu ve ars ten çok daha iyi oldugumuzu düşünüyorum ama sahada işler ne yazıkki belli olmuyo.ayrıca hakem dediğin gibi berbattı.o penaltı pozsiyonunda vermemesi normal çünkü top ayagından bayagı açılmıştı ve gallas a takıldıgını düşündü.gerçekten yazık liverpool bir lucastan iyi oynamasını bekleyip maç kazanmayı dilememeli aqu oyuna girerken yönetmen alonsoyu gösterdiğinde yüz ifadesi her şeyi belli ediyordu zaten,rafa yine devam ederse ve ilk 4 e giricez derse bu yüzsüzlükten öteye geçmeyecek.adını siz koyun.

winston barian dedi ki...

bugünkü kötü oyunu sadece orta sahadan eksilmiş bir adama bağlamak, halef selef muhabbeti için tribünden alonso kadrajları sunmak ucuz numaralar. (ingiliz rejsine lafım)
sorun bunun daha da ötesinde ve ekran başında defanstan her top şişirildiğinde seneler öncesinin houllier'nin takımının hortlamış halini görmek daha da kahredici.
**eğer bir sakatlığı yoksa masch-aqua değişikliği ya rafanın salaklığından ya da seyirciyi ocaktaki olası transfere hazırlamak için ki ikinci şık daha bir acı.
**bizim "kaptanımız" her müdahalede kendini yere bırakan biri değildi! biraz güçsüz mü ne? ama webb de gerçek bir epl hakemi değil çaldığı bazı faullere türkiyede bile rastlanılmaz.
** sol kanadı walcottan korktuğumuz için mi kullanmadık. bennayoun sadece orta sahada lucas'ın yerine prese geldiğinde gördük, ikinci yarı bir kanat değişikliğinde iki gol yedik. evet sayın Leiva kısıtlı kapasiteniz 7 metre yanınızdaki nasri'ye basmağa yetmiyor ve bugün yediğimiz gollere bakınca ne kadar ciddi bir mevkide oynadığınızı umarım farkedersiniz!
**işler hep ters gidiyor, basit bir müdahalede kendi kalende gördüğün topun kabusunu yaşarken önündeki adam yarım saniye ve tek bir müdahale üstünlüğüyle topu en uzak köşeye tepikliyor. bu nasıl kısmettir? insanın sabrının sınırlarını dener gibi o iğrenç surat ifadesi, ve bayat muhabbetler; yok rafa çok para harcamış da wenger'in bebelerine bak. sanki arshavin bedavaya gelmiş ya da nasri çocukken kaçırılmış gibi. edouardo'yu satmak isteyen benim sanki! ama kaybettikçe çamurlanmaya mahkumsun. bu takım şu anda bir arada kalamazsa bu krizde öyle bir dağılır ki 10. sırayı görmemiz hayal olur. o yüzden sonuna kadar rafa! yankee go home! and ynwa!!

Shareef dedi ki...

Bence sorun ortasahayla alakalı güvenmiyor takım bence bu ikiliye, kuyt kaç kere göbeğe geldi top alıp vermek için bi ara agger her topu kendi çıkardı dribling ile, carra veriyor geri geliyor gene şişirdi oda ..

** Bence Masch Aqua değişikliği masch'ın kalçası ve hırsıyla alakalıydı, sarı kart görmüştü ve heryere basmaya başlamıştı, resmen isyana başladı adam.. Rafa aldı oyundan..
** Gerrard ile ilgili zaten Rafa Torres fit durumda ve Gerrard'ta döndü diyordu hafta içi, daha tam hazır olmayabilir.
** bence Rafa Aurelio'yu oynatma sebebi arsenal'in hücumcu bekini çıkarmamak içindi ama beceremediler. yoksa Insua kat kat daha iyi kesici Aurelio'dan ama işte Insua hücum yapamıyor.
** o şut nereye gitti hakikaten, ama Liverpool mücadeleyi hep en üst seviyede yapmazsa bunlar oluyor, 2-3 yıl önceydi sanıyorum bi chelsea maçı bu akşamki maçın ilk yarısı gibi geçmişti, son dakikalarda drogba sırtı dönükken bir vurdu doksana ama bir kere gider top oraya gol oldu bitti.. Arshavinde o pozisyonda kaç kere o vuruşu yapabilir. ama oluyo işte..

Rafa'dan başkası gerçekten çözüm değil şu an hemde piyasada klinsmann gibiler varken. O'neill gibi bir adam Leicester City'ye bile ihanet edip bırakmamışken.

oğuzhan dedi ki...

bu blog gerçekten çok iyi oldu shareef kardeş. sana çok teşekkürler başka bir yerde bulamayacağımız Liverpool'u tartışma fırsatını bizlere sunduğun için.
dün akşam ben de ağlamaklı oldum. uğur getirsin diye 5 aylık yeğenimle izlediğim maç sonunda ağzımı bıçak açmıyordu.
konumuza dönecek olursak, bu blogda herhalde beniteze başından beri en soğuk bakan, kesinlikle kan değişikliğinin şart olduğunu belirten ben, sizlerin yorumlarını okuyunca acaba ben mi çok karamsarım diye düşünüyordum. ama artık son 3 maçtır oynanan futbolu görünce karamsar olmadığımı gerçeklerin bu şekil olduğunu gördüm.
artık bu saatten sonra benitez liverpool için bitmiştir. kaybedilen her dakika liverpool geleceğinden çalınıyodur. bu sezon nasıl olsa bitti bizim için. tazminatı neyse yollayın benitezi takım da sezonu sammy leeyle kapatsın. altyapıdaki oyuncuları çıkarsın oynatsın bi tanesini kazanırsak bu sezonun kârı olur. sezon sonunda da O'Neill 'i ne yapın edin getirin bu takımın başına. yoksa rakiplerimiz bu kadar kötüyken şampiyon olamıyorsak, büyüklüğümüz taraftarımız ve kulubümüz olarak kalacak istatiksel olarak bu takım biter.

Shareef dedi ki...

Evet Oğuzhan kardeş bu blogda en karamsar kişi sensin :) Oynanan futbol diyorsun ama geçen sezonlarda yapılan o ölümcül presin (ki barça'ya bile pres koymuşluğumuz var :D) nedeni de benitez, sonra alan savunmasıyla duran toplardan 2 sezonda 2 gol yiyen takımı kurgulayanda bu adam. 5 sene de kimse hep aynı yerdeyiz diyemez ama bu sezon artık şampiyon olacağız derken bu duruma düşmek herkeste ciddi bir travma yarattı.herkes bu kadar kötüyken hala ilk 4 te olabiliriz ve bu sene ve şampiyonluğa oynayabiliriz seneye geri gelen güvenimizle.. Ama Rafa durmalı :D

oğuzhan dedi ki...

yapma shareef ölümcül pres mi kaldı? Benitezle başarılarımız artık geçmişte kaldı. Bu saatten sonra takımı toparlayacağını düşünmek aşırı iyimserliktir. Kangren olan kolu ah bu zamanında ne çok işime yaramıştı diip kesmemek ölüme davetiye çıkarmak olur. Benitez artık kangren olmuş ve kesilmesi lazım.(bu da ağır bi örnek oldu ama sinirimden ve üzüntümdendir)
Bu sene ilk 4 de yalan oldu anca inter-totoya gideriz. acı ama gerçek artık siz de kabullenin. çare bulmak için ilk önce hastalığı kabullenmek lazım.

Shareef dedi ki...

işte ölümcül pres falan yok bu sene ama buna neden acaba Rafa'mı yada ne yapmış olabilir de bu sene bunu yapamıyor takım ? İbrahim altınsay güzel bişey dedi dün bir galibiyet aramaktansa takım oyununu yükseltmek lazım, bu da bir değişiklikle bence birkaç ay geriye gider. Rafa'da hatalıdır, kesinlikle ama bu şartlarda bence stabil, soğukkanlı kalmak bize daha çok yarayacaktır.

Man Of The Match dedi ki...

bende rafa nın gitmesi gerektigini düşünenlerdnim ama öncelikle amerikalıların gitmesi gerekir