4 Aralık 2009 Cuma

BLACKBURN R. – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)















Blackburn’le Ewood park’ta oynayacağımız maç öncesi sakatlarımız azaldı son 2 resmi maçımızı kazandık, Ewood Park’ta oynanan son 15 maçın 5 ini kazandık, 5 ini kaybettik 5 i berabere bitti, geçen yıl oynanan maçı Liverpool 3-1 kazanmıştı, Liverpool EPL’de maç başına en çok pas yapan takım 513 pasla, Blackburn bu sene kendi sahasında 13 gol atmış ve EPL’de en çok ofsayta düşen takım 52 ofsayt ile Carling cup’ta Chelsea’yi elemeleri morallerini yükseltmiş durumda, son 3 maçta Liverpool Blackburn’e 10 gol atmış, bunların ışığında maça bakalım..

Yer: Ewood Park

BLACKBURN: Sakatlığı süren yada cezalı oyuncu yok, TD’nin kararı ile oynayıp oynamaması şüpheli 3 oyuncu var. Andrews, Dunn, Olsson. Dunn onlar için özellikle önemli bir oyuncu.. Elemanlar iç saha performanslarına güveniyorlar..

Muhtemel 11: Robinson; Chimbonda, Samba, Nelsen, Givet; Emerton(Pedersen), Nzonzi, Andrews, Diouf; Di Santo, Roberts.


LIVERPOOL: Sakatlarımız iyileşiyor, Torres takımla antrenmanlara çıkıyor ama oynamayacak, Babel’in resmi siteye göre tedavisi sürüyor, oynamayacaktır. Birde Kelly var. Cezalı oyuncumuz yok, son 2 maçımızı kazandık, takım yavaş yavaş kendine güveniyor. Bazı sitelere göre Agger, Skrtel ve Carra arasında seçim yapacakmış ama bana göre oldukça açık Everton maçından sonra Carra’yı çok övdü Rafa ve kulüp içerisinden insanlar Agger’in takım için öneminden dem vuruyorlar.. Yani Carra ve Agger oynar..

Maçın bir önemi de Gerard 500. maça çıkıyor.

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Agger, Carragher, Insua, Mascherano, Lucas, Kuyt, Benayoun (Riera), Gerrard, Ngog.

Maçın Hakemi: Martin ATKINSON

Bence Skor: Yeneriz sanıyorum (umut ediyorum) ama 3-4 atacak adam yok sanki J

2 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

0-2(34 ngog,67 kuyt) çok mu ileri gittim ? :)

Shareef dedi ki...

dakikası bile var :D 2-0 iyi olur ama bakalım..