15 Aralık 2009 Salı

LIVERPOOL – WİGAN ATH. MAÇ ÖNCESİ (EPL)














Hafta arası maçı, EPL’de yılbaşına doğru maçlar artıyor, futbolculara rahat yok tabi J . Liverpool’un hali ortada olunca bizde böyle girişler yapıyoruz.

Wigan ligde 14. sırada, geçen hafta Stoke maçında berabere kaldılar ki deplasmanda oynuyorlardı. Dirençli bir takımları var, muhtemel bizden de puan alacaklardır J. Takımımız ortasahada ki problemi Aqua’nın da halledemeyeceğini düşünerek Parker’a teklif yapacakmış. Herkes bir galibiyet peşinde ama ara ara kazanıyoruz zaten bir maç ama bi yararını görmedik J.

Bütün bunların arasında maça çıkacağız. İşin aslında güzel fakat artık kötü olan tarafı, en önemli maçları hep içerde oynadık, ya kaybettik ya berabere kaldık.. Bu maçta sahamızda..

Wigan’ın bize karşı hiç galibiyeti yok ve 8 maçta 2 beraberliği var. Ama bu maçla bu değişebilir tabi J

YER: Anfield Road

LIVERPOOL: Babel, El zhar ve Kelly sakat hala, Johnson, Masch ve Riera’nın durumu son kontrollerden sonra belli olacakmış. Cezalı oyuncumuz ise yok.

Muhtemel 11: Reina, Insua, Johnson (Degen), Carra, Agger, Aqua (Masch), Lucas, Kuyt, Benayoun, Gerrard, Torres

WIGAN ATH. : Tek bir sakatları var, Emmerson Boyce, bunun dışında cezalı olan Thomas takıma döndü. Liverpool’un bu durumundan faydalanmak isteyecekleri aşikar.

Muhtemel 11: Kirkland, Melchiot, Bramble, Scharner, Figueroa, Gomez, Koumas, Daime, Sinclair, N'Zogbia, Rodallega

HAKEM: Phil Dowd

Maç Sonucu: Artık Bilemiyorum J

9 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

gözüm korktu maç tahmini yapmaya ama 2-0 diyorum :) scott parker la ilgileniyorsak eğer iyi oyuncu ama artık kredisini doldurdu genç oyunculara yönelmek lazım :) sopacast linkiini de akşma atarsan sevinirim :) 4maçı dönüşümlü izlersek 20 dk lık bişi izlemiş olacagız ki o 20 dk de çok farklı ve güzel şeyler yapılabilir :)

Shareef dedi ki...

parker için 6m verecekmişiz. linkleri akşam buraya yoruma yazarım.

oğuzhan dedi ki...

karamsrlığa doğru gidiyorsun sen de shareef. alt tarafı wiganla oynuyoruz bu kadar korkmaya gerek yok diyecem ama bu takımdan artık her türlü sonuç beklenir. 3 ihtimalli bi maç :)
Parker' ın isminin gündeme gelmesi bile bu takımın ne kadar kötü yönetildiğinin kanıtıdır.
rodwelli almak lazım dicem de o da imkansız. bu arada liverpoolda oyuncu yetişiyor (Rooney,Rodwell) da nedense hepsi evertonda. bizim altyapı da çökmüş...

Shareef dedi ki...

Altyapı yeniden yapılandırılmaya çalışılıyor. Barça'nın alt yapısından hocalar getirdiler, Akademinin koordinatörünü değiştirdiler, 1-2 yıla çıkacaktır adamlar ama :) Rafa yine pacheco hakkında konuşmuş bu arada böyle devam ederse as takım formalarından birinin veririz minvalinde açıklamalar yapmış. Reserve takımının yıldızı demiş.

karamsar olunmayacak gibi değil ki son 13 maçta sanıyorum 2 galibiyet var.. Bu arada everton da bi kaç çocuk daha var. :D Noat samisa yazdı biri geçen gün .

Man Of The Match dedi ki...

onlardan biri benimde favorim olan sağ bek coleman ve bize son dakikada gol atan gosling

Shareef dedi ki...

2 side daha da iyi futbolcu olacak.. gosling'i alsak olur ama everton'dan futbolcu almak hemde direk çok zor

Shareef dedi ki...

Sopcast Linkleri (liverpool maçı için)
sop://broker.sopcast.com:3912/6001
sop://broker.sopcast.com:3912/85098
sop://broker.sopcast.com:3912/30931
sop://broker.sopcast.com:3912/79509
http://meciurionline.net/digisportplus.html

Man Of The Match dedi ki...

cannot accees sopcast serice diyor hepsinde olmuyor :(

Shareef dedi ki...

ben girdim aynılarından