3 Şubat 2010 Çarşamba

MILAN JOVANOVIC LIVERPOOL’DA..













Standart Liege’in forvet oyuncusu (aynı zamanda sol açık oynayabilen) Milan jovanovic ile takımımız 3 yıllık kontrat imzalamış. Oyuncu ile Birmingham, Milan, FB ve birkaç EPL takımı ilgileniyordu.. Sırbistan milli takımıyla 23 maçta 17 gol atan oyuncu, Standart ile 4 yılda 109 maça çıkıp 52 gol atmış.

Resmi site henüz duyurmadı bu haberi fakat Guardian bile yazmış. . (wikipedi de 2010 – Liverpool diye girmiş J )

7 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

bi sitede görünce kalp krizi geçircektim.inanamadım maalesef jovetic diye okumuşum :D yine anlamsız bi transfer takıımız için.22,23 yaşında olsa anlıcamda adam bize geldiğinde 29 yaşında yine orta düzey oyuncular aldı başını gidiyor.yakında selçuk şahin i de alır maasch ın yanına birlikte oynarlar.

Shareef dedi ki...

:D Şu an Liverpool'u satması için Kulüp başkanı kazmaları iknaya çalışıyo, Spirit of Shankly grubu protestolar yapıyor, klüp başkanı Purslow ile görüşmeler yapıyorlar takımı satsın diye kazmalar.. Bu kaosta Rafa bence en akıllı işi yapıp bedava futbolcu alıyor. olmazsa satarız serbest bırakırız.. Ama buna mecbur bence iyi bir transferdir.

Man Of The Match dedi ki...

içim gidiyor millet chamakh,aguero,dzeko ile anılıyor bizi c.cole la anıyorlardı.bunun üstüne böyle bi transfer beni üzdü.bence babel i ararız.bence skrteli yollayalım 21 yaşında sanırım kjaer onu alalım hatta steven taylor da süper olur.orta sahaya fellaini dicem ama everton lı gelmez.onun haricinde bi transfere ihtiyacımız yok belki babel yerine bir forvet.

Shareef dedi ki...

Ama dünya basını Chamakh ile Liverpool'un sözleşme imzaladığını yazıyor 5 yıllık 25 M pound'a.. Belki de aldık yani :D Kjaer de bizde merak etme, ManU Smalling mi ne o çocuğu aldı, Juve kaldı tek Kjaer ile ilgilenen (ciddi olanlar elbette) birde biz :D

Man Of The Match dedi ki...

Reina(Cavelieri),Johnson(Degen),Aurelio(Insua),Taylor(Kjaer),Agger(Carra),Masch(Fellaini),Aqualiani(Lucas),Maxi(Benayoun),Quaresma(Riera),Gerrard(Ngog),Torres(Kuyt) olsun istiyorum.Masch ı tutarız biz bence gitmeyecek o.Kyrgiakos ve El zarar ın gitmesi zaten muhtemel.Skrtel le denk bir fiyata gelir kjaer zaten.Dossena+Voronin in paraları eşantiyondan brouwer(23 yaş) taylor eder.2.ligdeki bir adamın 10 milyondan fazla edeceğini sanmıyorum.bir tek orta sahaya lucas ile birlikte yedek olucak bir oyuncu için para vermemiz gerekcek onu da verelim ya :Dquaresma=babel+pleessis diyorum.

Shareef dedi ki...

Menajerlik oyunu kadrosu bu :D Taylor ve Kjaer kafadan 25-30M çeker:D Fellaini'yi 17M everton aldı zaten 30M da o :D Bunları almak için Torres'i satmak lazım :D

Man Of The Match dedi ki...

skrtel kjaer le aynı fişyatlarda eder o sorun değil :D taylor(10milyon)=dossena(4M)+Voronin(2M)+kyrgiakos(1M)+El Zarar(0.5M)+Itantje(1M)+Brouwer(eşantiyon) :D quaresma da babel+plessis eder bence çok mantıklı bir tek fellaini fazlaya kaçıyor orada haklısın :D