27 Şubat 2010 Cumartesi

LIVERPOOL – BLACKBURN MAÇ ÖNCESİ (EPL)















Maçla ilgili yazıya geçmeden önce, QPR’ın gelecekte büyük yıldız olacak denilen orta saha oyuncusu Raheem Sterling transferi resmi siteden de duyuruldu. Böylece sürekli konuşulan ve yok Arsenal’e gider yok ManU alır denilen oyuncuyu almış olduk. Şimdi başarılı bir süreçten sonra altyapıdan gelecek oyuncularla da şampiyonluğa yürüyebiliriz :) Birkaç ay önce ManU ile antrenmanlara bile çıkan Emilsson’u kapmıştık şimdi de bu.. :)

Maça geçersek zor bir maç olacaktır eğer Torres oynamazsa :) son 22 maçta sadece 1 kere yenebilmiş Blackburn bizi ki buda en azından yenilmeyiz dedirtiyor bize. Anfield’ta ise EPL tarihinde yalnız 1 kere yenmişler ki oda 1993 te.. Yenilmeyiz fakat son 2 maçtan 1 puan çıkardığımız için ve City bugün Chelsea’yi yenince bizim beraberlik almamız bile kaybetmek gibi olacaktır.

Takımlarla ilgili saçma istatistiksel bilgilere geçersek eğer.. Takımımız 2 maçtır gol atamıyor, Liverpool 9 maçtır ilk yarılarda gol yemiyor en son Portsmouth’tan yemişiz. Son 6 EPL maçında yalnızca Kuyt (4) gol atabilmiş. Ngog tüh sana .. Son 4 lig maçında Blackburn’a 10 gol atmışız. Agger Liverpool ile 100. maçına çıkacak eğer oynarsa :)

Blackburn TD Big Sam’in takımları Anfield’ta 7 maçtır galibiyet alamıyor. Blackburn son 6 maçın 4 ünü kazanmış ama hepsi kendi sahasındaymış. Son 6 maçın 4 ünde gol de yememişler. Bizde atamıyoruz maça bak sen :)

SAHA: Anfield



LIVERPOOL: Skrtel hafta ortasında Romanya’da sakatlandı sağbek oynayan Carra ortaya geçecektir çünkü Soto’da cezalı (bu maçla bitecek) Torres azıcık azıcık oynamaya başladı, o varsa gol atıyoruz inş. sakatlanmaz. Bunun yanında hafta ortasında Gerrard uzun uzun zaman sonra gol attı belki biraz silkinir oda.

Muhtemel 11: Reina; Kelly, Carragher, Agger, Insua; Mascherano, Lucas; Kuyt, Gerrard, Babel; Torres (Maxi)



BLACKBURN: Kaptanları Nelsen sakat hala ama Samba cezasını doldurdu ve maçta oynayabilecek. Ayrıca David Dunn, Yildiray Basturk, Franco Di Santo ve Steven Reid hafta içi reserve maçta oynamış görev verilirse oynayabilirmiş.

Muhtemel 11: Robinson; Salgado, Givet, Samba, Olsson; Andrews, Nzonzi; Emerton, Pedersen, Diouf; Kalinic.



HAKEM: Alan Wiley




Hiç yorum yok: