4 Şubat 2010 Perşembe

LIVERPOOL’DAN HABERLER-69














  • Rafa Babel ile ilgili spekülasyonlar dursun artık demiş.
  • Riera LFC Weekly dergisine eğer Liverpool bana 5,6 hatta 7 yıllık kontrat önerirse, gözüm kapalı imzalarım demiş. Amacı kariyerini Liverpool’da noktalamakmış.
  • Rafa Carra’nın sağbek performansından memnunmuş. Degen yükselişte demiş, Kelly döndü demiş ve Darby’miz var demiş.. Bu adam Kelly’yi oynatacak yine de Degen ve Darby’yi oynatmayacak bana kalırsa..
  • Riera, Torres ve Reina bana sürekli Bu takımın tarihine adımızı yazdıracağız diyorlar ve bu konuda çok istekliler diyerek oyuncuların Liverpool’a olan bağlılıklarını anlatmış.
  • Sammy Lee, Aurelio hafta sonu maça hazır olur demiş. Bence oynatmaz onu Rafa..
  • Real Madrid Pellegrini’nin yerine Rafa’yı düşünüyormuş. Hemde kulüpten biri ya, bizim evladımız kategorisinde J Guardiola gibi..
  • Tabloid gazeteleri Robbie Keane’i dalgaya alıyor. Liverpool’a tuttuğum takım diyen oyuncu , kiralık gittiği Celtic’te de aynı şeyleri söylemiş. J Türkiye’de çok var bunlardan..
  • Rush Soto son maçta çok iyi oynadı, şimdi Agger düzeldi tam anlamıyla Rafa’yı büyük bir karar bekliyor demiş Derbide.. Yapılacak basit, Agger ve Soto ile oynayacak.. Skrtel’in her iki oyuncudan da herhangibi bir üstünlüğü yok..
  • PSG Babel’e son anda bir teklif yapmış ama Rafa kabul etmemiş. Sağlık olsun.
  • Şimdi gelelim esas habere, Liverpool’un 6 ay içerisinde ödemesi gereken tam 100 M borcu var. Başkan Purslow, bir yandan yatırımcı ararken Liverpool için, biryandan da Kazmaları kulübü satmaya ikna etmeye çalışıyor. Bu hafta Purslow Spirit of Shankly grubu sözcüleriyle görüşmede yaptı. SOS bu görüşmeden ikna olmamış bir şekilde ayrılmış. Görüşmeden sonra SOS sözcüsü James McKenna, Borçları ödeyemiyoruz, şampiyon olamıyoruz bu bizim ayarımızda bir kulüp için en basitinden kötü bir şeydir. Ayrıca şuna benzerde konuşmuş, Taraftar bu adamları istemiyor, bu adamlar borçları ödeyemiyor, kulübü almak isteyen yatırımcılar da var ama tek sorun bu kazmalrın satmaya yanaşmamaları.. Purslow kulübn 5-6 adet muhtemel yatırımcısı var ama bunlarkulübü alırmı almaz mı bilemem demiş. Kulübün Royal Bank of Scotland’a tam 237M borcu varmış. Bu borcu yeniden yapılandırmaya çalışıyormuş Purslow.. Purslow ayrıca eski başkan Moores’u da suçlamış..


5 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

bi kere de agger i solda denese.glen gibi çabuk değil belki uzaktan şutları olsun fizik üstünlüğü olsun iyi kullanıyor bence.
bu arada dossena kop için napoli taraftarı akdar olamaz demiş.(hıncını almaya çalışıyor) keweel da doktorlar benden 3.5 yıl çaldı demiş.liverpoolun doktorları biraz zayıf kalıyo demiş:9

Shareef dedi ki...

Insua'dan memnuniyetsizlik mi var :D Adamım Liverpool'un en istikrarlısı.. Gördüm onu ama Gerizekalı Dossena'yı yazmayayım dedim.. Dünya hayran KOP'a :D Kewell işi doğru olabilir, bu kadar sakat oyuncu varken :D

Man Of The Match dedi ki...

-Yanlış anladın.Agger i de bi ara denese demiştim :)
-Kewell ın meanjeri kasım dan itibaren sakatlıklar başlıyor liverpool için demiş.Bu arsenal gibi büyüklerde olmuyo demiş :) son kısım hariç doğru olabilir :)

Shareef dedi ki...

:) Arsenal'de aynı dimi :D

Man Of The Match dedi ki...

arsenalinkiler çabuk iyileşiyo diyo:D Persiee hariç çabuklar :D