16 Şubat 2010 Salı

LIVERPOOL’DAN HABERLER-74














Bu aralar Liverpool’da çok fazla hareket olmadığından ve birkaç özel sebepten hergün yazamıyoruz dostlar kusura bakmasın.. Bu hafta maç da olmayınca, bize de kaytarma fırsatı doğdu J

· Rafa Masch bize 4. lüğü getirecek anahtar oyuncu demiş ve devam etmiş, sahada bize neden Arjantin milli takımının kaptanı olduğunu gösteriyor, harika bir karaktere sahip ve sahada diğer oyunculara da ilham veriyor. Sahada olduğu sürece bizim lehimize büyük farklar ortaya koyuyor, derbide gördünüz farklı bir pozisyonda oynamasına rağmen (sağbek) (İ.Altınsay’a göre dönerek oynadı orada birkaç futbolcu J) yine de bize çok katkı sağladı..

· Bolton’lı geç oyuncu Mark Davies’in peşindeymişiz ayrıca ManU’da ilgileniyormuş.

· İlk dört içine giremezsek, yönetim oyuncu maaşlarında kesintiye gidecekmiş.. Bu böyle olmaz ama gidip evlerinde kurşuna dizsin yönetim bu oyuncuları bari J

· Rafa M.City maçını kazansak yada kazanmasak 4.lük için diğer maçların önemi azalmaz. Onların oynayacağı iki maç var bu avantaj ama bunu değerlendirebilmek için kazanmak zorundalar.

· İspanya TD Del Bosque, Torres’e tamamen düzelmeden oynama demiş. Daha büyük bir sakatlık yaşasın istemeyen İspanyol hoca O takım için hayati öneme sahip demiş.

Not: Resmi tıklarsanız çok güzel oluyor

Hiç yorum yok: