9 Şubat 2010 Salı

LIVERPOOL’DAN HABERLER-71

















  • Gerrard yarın karşılaşacağız Arsenal için yaralı aslan (aslında hayvan demiş J) benzetmesi yapmış ve kazanmak için gideceğiz demiş. Eğer demiş Arsenal’e boş alan bırakırsanız sizi parçalar, biz boş alan bırakmayacağız tıpkı ManU ve Chelsea gibi ve kazanmak istiyoruz.
  • FA Youth Cup’da elendik kıymetli Liverpoolseverler, 1-0 yenildik Watford’a .. Daha da fazla yazmıcam bu konuda J
  • Hindistanlı iş adamı Mukesh Ambani yalanlanan bir habere göre Liverpool’un %51 hissesi için 237M teklif etmiş. Sahara Group diye bir dünya devi şirketin başkanıymış bu ağbimiz.
  • Masch 10 kişi ile alınan Everton galibiyetinin ne kadar önemli olduğundan bahsetmiş. Bu arada Barça Fabregas için 50M verecekmiş, Fabregas arsenal ile kontrat uzatmıyormuş. Bizim için anlamı şu Masch kalacaktır bu durumda, Juve’ye falan gitmez J
  • Agger tekrar oynamak çok güzel demiş..
  • Gerrard Everton galibiyetini tek vücut olmamıza bağlamış. Blog olarak kendisine teşekkür ediyoruz (bizde o vücudun parçasıyız heralde J)
  • Efsanelerimizden Hansen, Arsenal ile karşılaşmak için doğru zaman demiş, 7 maçtır yenilmeyip, üstelik yalnızca 1 gol yiyen takımımızın kendine güveninin geri geldiğinden bahsetmiş. Ayrıca Hansen Arsenal’i yendiğimizde puan farkının 2 olacağını ve Liverpool’un asıl hedefinin 3. lük olması gerektiğinden bahsetmiş.
  • Rush yarın ki maçta favori tarafın Arsenal olduğunu söylemiş
  • Molby Arsenal ve Liverpool’un içinde bulunduğu durum itibariyle yarın Arsenal ile karşılaşmanın Liverpool adına iyi olduğunu söylemiş.

2 yorum:

ynwa dedi ki...

yankeeler yüzünden chamakh'ı kaçırdık, görüşmelerde binbir türlü sorun çıkarmışız. adam da arsenal'e gitmiş. kaldık jovanovic'e.

cahiller de benitez'e sallayabilir, chamakh varken jovanovic alınırmı, işte benitez, dar kafalı bla bla..

Shareef dedi ki...

Yarın resmen açıklanılacak transfer deniyor. Rafa'da açıklama yaptı bende yeni yatırımcıları bekliyorum diye. 5 yıllık sözleşme imzaladım çünkü bana stad yapılacak ve takıma da yatırım yapılacak dediler, şu an elimden gelen önümüzdeki maçlara konsantre olmak demiş. Dediğin gibi bu kazmalar chamakh'ı kaçırttı bize ve Rafa'ya böyle açıklama yaptırttı.. Küfür etmek istiyorum :D