5 Şubat 2010 Cuma

LIVERPOOL – EVERTON MAÇ ÖNCESİ (EPL)














Derbi geldi çattı kıymetli Liverpoolseverler.. Takımlar maça hazır, Neville çok uzun zamandır Anfield’ta kazanamıyoruz diyerek. Kendilerinin maça nasıl bilendiklerini söylemeye çalışmış. Bu arada Everton tarafı bu maç ilk yarının intikam maçı değil diyerek, kontrolsüz hırsı önlemeye çalışıyorlar. Benim düşüncem büyük hata yapmazsa takım, en çok 1 gol yeriz ama J atabilirmiyiz belli değil J

Hafta içi Rafa, blog’a yapılan yorumları okuyarak (Rafa bildiğiniz üzere bizim bloğu okuyor J) bir değerlendirme yapmış, Babel 2. yarıda yeni transferimiz gibi katkı verebilir demiş. Bence forvette deneme ihtimali var Babel’i bu maçta.. Kuyt sağda daha faydalı gibi ..

Everton son kez bizi Anfield’ta 1999 da yenmiş 1-0 lık skorla, takımımız son 6 maçta hiç yenilmedi ve alınabilecek 18 puanın 14 ünü aldı.Bu 6 maçta sadece stoke’tan 1 gol yendi, Kuyt gol atarsa 50. Liverpool golü olacak bir 50 gol daha göremeyiz sanıyorum ondan J, Liverpool Hull maçından sonra hiç 2 den fazla gol atamamış.

Everton, Liverpool’a yenildiği maçtan sonra bu güne kadar hiç yenilmemiş. Son 5 maçın 4 ünü kazanmış durumda..

Liverpool maç fazlasıyla 5. sırada ve puanı 41, Everton 9. sırada puanı 32..

STADYUM: Anfield

LIVERPOOL: Sakatlarımız Torres, Johnson ve Benayoun iyileşmedi, cezalı oyuncu yok. Ben defansta Skrtel yerine Agger ve İleride Ngog yerine Babel’in oynamasını bekliyorum. Carra yine sağda oynayacaktır. Babel forvet çıkarsa Rafa sağda Kuyt’u mu yoksa Maxi’yi mi oynatacak ? Aurelio düzeldi ama ben sanmıyorum Insua yada Riera’dan birinin kessin.

Muhtemel 11: Reina, Carra, Agger (Skrtel), Soto, Insua, Masch, Lucas, Gerrard, Kuyt, Riera, Babel (Ngog)

EVERTON: Gosling, Hibbert ve Jagielka sakat, Arteta’nın durumu şüpheli (inş. Oynamaz J ) kazanabilirler mi ? Bence hayır ama yenilmeleri de lazım.. Everton Moyes ile kendine göre bir tarz tutturup “kendine göre” başarılı oluyor dikkat etmek lazım.. Son olarak Saha’nın 12 maçta 13 golü var..

Muhtemel 11: Howard; Neville, Heitinga, Senderos, Baines; Donovan, Fellaini, Osman, Pienaar; Cahill; Saha.

MAÇIN HAKEMİ: Martin ATKINSON

1 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

Aqua lucascığımızın yerine oynar.john welsh nerelerdesin? :( bir de jon otsemobor vardı sağ bek:) 2-0 alırız(kuyt 66,gerrard 91) rafa yine 2 oyuncu dğeişikliği yapar.maxi 66 da kuyt ın yerine.babel de 81 de gerrard ın yerine ilk defa aqua 90 dak oynar yanılmıyorsam