13 Ağustos 2011 Cumartesi

LIVERPOOL – SUNDERLAND MAÇ ÖNCESİ




Şükürler olsun EPL başlıyor.. King Kenny’nin dediği gibi bugün bayram günü gibi, o kadar heyecanlıyız. ( O christmas dedi  ama olsun aynı şey)

Sunderland’ı biz 2 yıldır iyi transferleri ve beach ball ile hatırlarız :) Bu yılda bize Henderson’ı sattılar ve gelen parayla 10 futbolcu aldılar hala bitmedi paraları.. Güzel Transferler yaptılar ManU’dan Brown ve O’Shea, Birmingham’dan Larsson ve Gardner Ipswich’den benim çok istediğim Wickham ve Blackpool’dan C.Adam’ın ortasahada ki kankisi Vaughan’ı transfer ettiler ki önemlileri bunlar..

Ama bu takım geçen yıl %11 isabetle kaleye şut atan bir takımdı ( tribünde adam bırakmadılar :D) Ayrıca bizi 20 EPL maçında sadece 2 kez yenebildiler. Aramızda oynanan son 14 maçın 11’in de gol yemedik ayrıca, son 10 maçta bize 3 gol atabildiler ve bu 3 golü de Bent atmıştı.

SAHA: Anfield

SAAT ve YAYIN: 17:00  Spormax


LIVERPOOL: Gerrard ve Skrtel sakat, Johnson şüpheli ama sanıyorum King Kenny onu kadroya bile almayacak. Suarez’in oynayıp oynamayacağına yarın karar verilecekmiş. King Kenny Liverpool’un başındayken toplam 6 kez açılış maçını kazanmış yarın da öyle olsun umuyoruz. King Kenny Liverpool’un başına geçtiğinden beri 18 maçta 35 gol attı ki ne kadar golcü bir takım olduğumuz ortada.. C.Adam, Henderson ve Downing yarın ilk resmi maça çıkabilir. 1 Ocaktan beri her resmi maçta gol attık

Muhtemel 11: Reina, Kelly, Carra, Agger, Aurelio, Lucas, C.Adam, Aqua (Henderson), Downing, Kuyt, Carroll (Suarez)



SUNDERLAND: O’Shea, Gordon, Campbell, Meyler sakat ve yarın ki maçta yok. Sunderland 15 maç geçen yıl 0-0 a bağlamıştı bu EPL’de en uzun süre.. Geçen yıl 3 maçtan fazla gol atamayan tek takımdılar ama bu  sezon yeni transferler felan belki, geçen yıl son 14 maçın 10’unu kaybettiler ama bu sezon yeni transferler felan belki, Geçen yıl 13 maçı gol yemeden kapatmışlar, bunlardan 10 adeti Ocak ayından önceymiş, tabi bu sezon yeni transferler felan belki :D :D

Muhtemel 11: Mignolet, Bardsley, Brown, Bramble, Richardson, Larsson, Gardner, Cattermole, Vaughan, Sessegnon, Gyan



HAKEM: Phil Dowd 

Hiç yorum yok: