25 Ağustos 2011 Perşembe

2. HAFTA SONUÇLARI VE HAFTAYA BAKIŞ




  1. Sunderland 0-1 Newcastle United
  2. Arsenal 0-2 Liverpool
  3. Aston Villa 3-1 Blackburn
  4. Everton 0-1 Queens Park Rangers
  5. Swansea 0-0 Wigan
  6. Chelsea 2-1 West Brom
  7. Norwich 1-1 Stoke
  8. Wolves 2-0 Fulham
  9. Bolton 2-3 Manchester City
  10. Manchester United 3-0 Tottenham


Geçen haftanın aksine sadece 2 maç berabere bitti (geçen hafta bu sayı 5 ti). Liverpool’umuz 11,5 yıl aradan sonra Arsenal’i kendi sahasında net  skor ve oyunla yendi. Bakmayın siz Frimpong atılmasa maç 0-0 bitecekti diyenlere her halükarda yenecek gibi oynadık. Dahası rakibin bizim sahamıza gelip gol atacak dermanı yoktu.

İzleyebildiğim maçlardan Villa – Blackburn maçı benim açımdan keyifli bir maç oldu. Mc Leish bence bayağı toparlamış takımı 2 önemli oyuncusu ayrılmasına rağmen.. Hak ettiler de kazanmayı..

M.City Bolton’u yenerken ecel terleri döktü, Türk basını tabiriyle.. Mancini’nin elinde bu kadro varken (Nasri’de eklendi şimdi)  öne geçince hemen defansif değişiklikler yaparak takımın frenini çekiyor. City şampiyon olamayacaksa bu adam yüzünden olamayacaktır. Aha buraya yazıyorum..

Swansea ve QPR ilk puanlarını aldılar. Norwich yine berabere kaldı. Nefret ettiğim Pullis’in takımından olması beni ayrıca sevindirdi. Everton bu sene bizi EPL’de yalnız bırakacak sanıyorum kıymetli Liverpoolseverler :D

Bizle berabere kalan Sunderland Newcastle’a kendi sahasında hemde 1-0 yenildi.. Newcastle’da şaka maka iyi gidiyor kıymetli Liverpoolseverler.Bize sattığı oyuncuların yerlerini nasıl dolduracak diye merak ediyorduk şimdilik idare ediyorlar..

Wolves – Fulham maçını izlemedim kıymetli Liverpoolseverler.. Chelsea maçına baktım ama Mata’yı falan alıyorlar ama onlara ortasaha elemanı lazım. Skoru kadar ortada bir maç değildi ama burada bizim için önemli olan Torres yine gol atamadı ve bizim yedek santrafor olarak almak istediğimiz ama alamadığımız (sanırım pahalı geldi) Shane Long bu maçta da gol atarak 2 maçta 2 gol attı.. Geleceği var bu çocuğun kıymetli Liverpoolseverler..

Son olarak ManU, kadrosu bizden genç kıymetli Liverpoolseverler bu sezon hem pahalı transferler yaptılar hem de Cleverley  ve Wellbeck gibi gençleri sahaya sürdüler. O Wellbeck gol atıyor, O Cleverley asist yapıyor. Umudumuz uzun vadede Scholes’dan boşalan ortasaha yükünü çekememeleri.. Şunu rahatça söyleyebiliriz ki (düşmanı altetmek için çok iyi tanımak gerekli) çok güçlüler bu yetmezmiş gibi balları da var her zamanki gibi..  

Hiç yorum yok: