14 Ağustos 2011 Pazar

LIVERPOOL 1-1 SUNDERLAND MAÇ SONU




Kıymetli Liverpoolseverler ilk yarısını 3-0 bitirebileceğimiz maçı 1-1 bitirmiş bulunmaktayız. Hayırlısı olsun.. Mehmet Özkan ve Melih Gümüşbıçağı sevindirdik en azından..

Maça baktığımızda uyum sorunu açık bir şekilde görülmesine rağmen (Nasıl olmasın ki Enrique bir gün antrenmana çıktı) geçen yıl zaman zaman çok zorlandığımız kaleye gitme meselesinde bu yıl çok rahattık.. Adam’ın yada  Downing’in attığı toplar faydalı oldu. Zaman zaman yaptığımız paslarda takımımızın IQ sunun ne kadar yükseldiğini gösterdi bize..

Uyum sorununun yaşattığı handikaplardan biri de pas hatası kıymetli Liverpoolseverler.. Özellikle 2. yarıda takım yorulunca pas hataları daha çok görülmeye başladı birde buna 1-1 diye hızlı oynamaya çalışan takım panik yapınca, bize de işkence oldu izlemek.

Futbolcuların performansına bakarsak eğer.. Flanno, Lucas, Carra ve Suarez kötüydüler.. Lucas ve Suarez için bu durum anlaşılabilir kıymetli Liverpoolseverler çünkü Copa America’dan geç geldiler ve takımla çok az çalıştılar düzeleceklerdir. Gyan’a hemen hemen her kafa topunu verdik ki, bugünkü performansından sonra Cahill Cahill diye bağırıyoruz.

Bunun yanı sıra bana C.Adam ve Downing umut verdi.. Kaleye şut attık kıymetli Liverpoolseverler, geçen yıl Meireles vurmaya başlamıştı, şimdi 3 oyuncu oldu. Ayrıca Suarez’den ziyade Carroll’ın istekli oynaması önemliydi çünkü Suarez o seviyeye çıkacaktır zaten..  

Toparlarsak eğer gerçekten potansiyelli bir kadromuz var. Bu sene 20 yıl oldu şampiyonluksuz, kurulan bu kadro başarılı olacaktır bu sene olmazsa bile seneye.. Bir seneye daha bekleriz kıymetli Liverpoolseverler..


LIVERPOOL: José Reina, Jamie Carragher, John Flanagan, José Enrique, Daniel Agger, Jordan Henderson (Dirk Kuyt, 61), Stewart Downing, Lucas Leiva, Charlie Adam, 
Andy Carroll, Luis Suárez (Raul Meireles, 75)

Gol: Suarez 12



SUNDERLAND: Simon Mignolet, Anton Ferdinand, Wes Brown, Phillip Bardsley, Kieran Richardson, Jack Colback, Lee Cattermole, Ahmed Elmohamady, Stéphane Sessegnon, Sebastian Larsson (David Vaughan, 81), Asamoah Gyan (Ji Dong-Won, 66)

Gol: Larsson 57



KING KENNY NE DEDİ; King Kenny Reina’nın birkaç pozisyon kurtardığını ve beraberliğin adil  sonuç olduğundan bahsetmiş. Ayrıca Suarez’in düşürülmesinde verilecek kararın sarı değil kırmızı kart olması gerektiğini bunu kendisinin söylemediğini kural kitabında böyle yazdığını söylemiş (Mehmet Özkan’a duyurulur) . Ayrıca şunu bilmek istediğini belirtmiş, Hakemler kararları nasıl veriyor ? Enrique’nin dün sözleşme imzalayıp budün sahaya çıkmasının zor olduğunu ama Aurelio sakatlanınca mecbur kaldığından bahsetmiş. King Kenny Sunderland’den yediğimiz gollerle ilgi şaka yapmış (Beach ball filan) Ayrıca Suarez ve Carroll’ın yan yana çok oynayamadığını geçen sezon bu sezon daha iyi olacaklarını söylemiş..  

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Maçı izleyemedim de taraflı bi spiker ve yorumcu mu vardı? Biraz açar mısın bu konuyu?

Shareef dedi ki...

Mehmet Özkan'ın Liverpool'u sevmediğini zaten biliyoruz yorumlarından. Suarez'e penaltı yapıldı kırmızı kart verilmedi, Mehmet Özkan diyorki Allah'tan verilmedi ben zaten karşıyım hem penaltı hem kırmızı kart çok ağır bir kural falan geveledi. Bunun gibi bir çok yorum zorla ağzından Liverpool kalitesini yükseltmiş diye bir kere bir laf duyduk. Geçen yıl ManU maçında da Liverpool gol atıyor, sahayı dar ediyor ManU Mehmet Bey bundan bahsetmiyorda Vidic olsa bu gol olmazdı, Ferdinand bu gole izin vermezdi gibi laflar ediyordu.. Bugün kü maçta penaltıda penaltı değilmiş zaten Mehmet BEY'e göre hem penaltı kaçtı hem sarı kart oldu ya iyi diyor beyefendi maça etki etmedi bu karar. Aynısı manU maçında olsa futbolda bunlar var oluyor hemen

winston barian dedi ki...

en sağlıklısı 82 no'lu pltv'den maç keyfine varmak, zaten adamlar ingilizceyi faklı bir kanaldan verdiğinden herhalde hayırlı bir şeyler söylüyordur diyorsun.
maç içinse sarı kart pozisyonununa göre caroll'un iptal edilen faul pozisyonu bana göre daha ağır bir karardı. king, düşen orta sahaya daha erken müdahale etse, adamım meirelles'i ikinci yarı başında orta sahaya alsa, belki de 3 puanla girebilirdik bu seneye. geçen seneye göre klübede daha çok alternatif görebilmek çok güzel. Ayrıca artık sağdaki gibi solda da ingilterenin en iyi beklerine sahibiz. (Flannagan'ın aşırı güveni kendini de yaktı) adam'ın formasına alışması, gerrard ve johnson'ın geri dönmeleriyle dünküne benzer sol kanatta sıkışıp bir türlü açılamayan toplara daha az tanıklık edeceğiz. gerektiğinde yerden dikine gerektiğinde uzun pasla Carrol üzerinden daha alternatifli bir futbolumuz olacak.

Shareef dedi ki...

Haklısın zaman zaman genel olarak bişey yapmamasına rağmen takım daha efektif paslaşabildi.. Carrol'da bence bu sene bize çok farklı şeyler verecek...