20 Ağustos 2011 Cumartesi

ARSENAL - LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)



Kıymetli Liverpoolseverler ligin 2. haftasında Arsenal ile karşılaşıyoruz.. Hayırlısı olsun.

Maça genel olarak bakacak olursak, Arsenal’de eksik cezalı şu bu çok  kıymetli Liverpoolseverler ama Arshavin ballısı yarın oynayacak aman dikkat, dutta ki kuşu vurayım derken gol atıyor herif bize (istatistiği aşağıda)

Arsenal’i kendi sahasında tam 11,5 yıldır yenemiyoruz. En son 2000 yılında Titi Camara’nın (isme bak süper) attığı gol ile yenmişiz. O günden sonra hiçbir zaman bu kadar güçsüz yakalamadık Arsenal’i.. Son 20 maçın sadece 3 ünü kazanmışız ve bu kazandığımız maçların hiçbiri son 8 maç içinde değil.. İki takım arasında oynanan maçlarda tam 5 defa hat-trick yapılmış, Epl’de bu en yüksek rakam herhangibi 2 Epl takım arasında..

SAHA: Emirates

SAAT ve YAYIN: 14:45  Spormax


ARSENAL; Hangi birini yazalım :D Kieran Gibbs, Johan Djourou, Tomas Rosicky, Armand Traore, Jack Wilshere ve Abou Diaby sakat. Gervinho ve Song cezalı.. Nasri transfer olacak oynaması şüpheli her ne kadar Wenger yarın Nasri oynayabilir dese de..

Arsenal 2001’den beri kendi sahasında oynadığı ilk maçı kaybetmiyor, son 4 yıldır ise kazandı maçlarını. Arsenal Fabregas’ın oynadığı maçların %64 ünü kazanırken, onsuz bu oran sadece %31. Arsenal gollerinin %53,5 unu set oyununda atıyor, bu oran herhangibi bir EPL takımına göre en yüksek oran. Sıkı durun söz verdiğim istatistik Arshavin Liverpool kalesine yolladığı 6 isabetli topta 5 gol attı. :D

Muhtemel 11: Szczeny, Jenkinson, Koscielny, Vermaelen, Sagna, Ramsey, Frimpong, Walcott, Van Persie, Arshavin, Chamakh (Nasri)



LIVERPOOL: Gerrard ve Aurelio sakat başkaca bir eksiğimiz yok. Fakat ortasaha da kim oynayacak bu sorun olmaya başlıyor gibi kıymetli Liverpoolseverler. Sonra Carroll oynar mı oynamaz mı?

2000 den beri kazanamadığımızı belirtmiştik deplasmanda, King Kenny ile her maçta gol atıyoruz kıymetli Liverpoolseverler. Carroll oynarsa 100. maçına çıkacak. Kuyt 50. golünü atmaya çalışacak. Adam EPL’nin ilk haftasında en çok faul yapan oyuncusu tam 6 kez faul yapmış

Muhtemel 11:  Reina, Johnson (Flanagan), Enrique, Agger, Carra, Adam, Lucas, Downing, Kuyt, Suarez, Carroll (Meireles)



Hakem: Martin Atkinson

Hiç yorum yok: