16 Ekim 2009 Cuma

Sunderland - Liverpool Maç Öncesi
















Liverpool, Stadium of Light’ta Sunderland ile Cumartesi günü karşılaşacak. Geçen yıl bu statta oynanan maçı Liverpool kazanmıştı..

Önce rakipten bahsedersek: Sunderland geçen hafta uzatma dakikalarında Anton Ferdinand’ın trajik bir biçimde kendi kalesine attığı golle ManU ile 2-2 berabere kalmıştı. Bu sezon kendi sahalarında oynadıkları maçlarda sadece Chelsea’ye 3 puan veren “karakediler” son olarak Zenden’i kadrolarına kattılar…

Maçın Adamı: Sunderland adına maça etki edebilecek oyuncu olarak Darren Bent gözüküyor. Tottenham’dan bu yılın başında transfer olan Bent, ligde 7 gol attı..

Liverpool’umuzda ise; Gerard ve Torres oynamayacak.. Bundan daha kötü bir haber olamaz sanıyorum.. Onların yerine muhtemelen Benayoun ve Babel oynayacaktır. Bana göre Voronin’e de şans verilirse önemli işler yapabilir takım için.

Maçın adamı: Benayoun, Chelsea maçında Benayoun oyuna girdikten sonra hem takımın yaratıcılığı arttı, hem de dikine sürekli top sürerek, Chelsea üzerindeki baskıyı arttırdı.. Sunderlan maçında da ondan bu performansı almak şaşırtıcı olmayacaktır…

Maç Skoru: Galip gelmemizin çok kolay olacağını sanmıyorum.. Gerard ve Torres yok, Liverpool bu sezon duran toplardan da çok gol yiyor.. Ayrıca Darren Bent faktörü de var.. Bunların ışığında beraberlik bile benim için iyi skor olacaktır..

Hiç yorum yok: