28 Ekim 2009 Çarşamba

ARSENAL – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (CARLING CUP)















Yer: Emirates

Arsenal : Geçen sezon Anfield’ta bizi 6-3 yenmişlerdi. Nasri takıma dönüyor, büyük olasılık ve ilk 11 de çıkacak, Fabianski’de takıma dönmüş. Bunun yanında Armand Traore Wilshere’ın sakatlıklığı sürüyor. Oynayamayacak oyuncular bunla sınırlı değil uzun süreden beri sakat olan Rosicky, Denilson,Walcott, ve Djourou kenarda başlayabilir. Zaten Wenger bu maçlarda gençlere şans verdiğinden yine öyle bir kadro ile çıkacaktır maça. Watt, Sunu, Barazite, Randall gibi oyuncular şans bulacaktır muhtemelen.

Muhtemel 11: Mannone (Fabianski), Gilbert, Senderos, Silvestre,Gibs, Coquelin, Ramsey, Nasri, Bendtner, Eduardo, Vela

Maçın Adamı: Nasri, Sakatlktan sonra nasıl döneceği ve bu genç kadroda ki görevi tarafımızdan merak konusu.

Liverpool : Masch kırmızı kart cezalısı, Gerard ve Torres oynatılmayacaktır EPL maçı düşünülerek. Kelly ve Riera’nın da sakatlıkları devam ediyor. Bizde bu maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkarız muhtemelen. Aquilani az bir sürede olsa oynayacaktır. Dossena ve Kyrgiakos sakatlıklarını atlattılar ve oynayabilecek durumdalar.

Muhtemel 11 : Cavelleri, Degen, Dossena(Aurelio), Skertl, Agger(Ayala), Plessis, Spearing, N’Gog, Babel, El Zhar, Pacheco (Bunu oynamasını çok istediğim için yazdım J ) (Voronin)

Maçın Adamı: Aquilani, hele bir maça çıksın bir görelim, takımda eksikliği çekilen oyuncumuz. (Roma’daki gibi oynayacağını varsayarsak)

Hiç yorum yok: