20 Ekim 2009 Salı

SIMON KJAER LIVERPOOL’A MI ?




















Defans bölgesine takviye yapacağımız kesinleşti artık sayın Liverpoolseverler . Agger’in müzminleşme sınırındaki sakatlığı, Skertl’in iyi mi kötü mü olduğunun bulunamayan cevabı (Liverpool fanları forumlarda bunu tartışıyor J ) Carra’nın bir KOP efsanesi olmasının yanında giderek yaşlanması ve hadi kabul edelim çok sevmemize rağmen, birazda yetersiz olması, Kyrgiakos’u hiç saymıyorum bile.. Rafa’yı arayışa itmişe benziyor. Takıma katılması düşünülen oyunculardan biri Danimarkalı KJAER..

KJAER 1989 doğumlu oldukça genç bir oyuncu (öz. Bölgesi için) buna rağmen çok yetenekli olduğu söyleniyor. ( zaten Petit’in yeri’nde tuttuğu oyunculardan ve kendisinden bahsedilmişti). Bu çocuk ülkesinde Midtjylland takımında oynarken keşfediliyor. Söylenene göre ManU, Real Madrid ve takımımız peşindeyken, sen bunu tut Palermo’ya sat, Bu satış iyi olmuş ama daha çok bahsedildi adından ve büyük liglerde oynayabileceği görüldü.

Şimdi bu postun yazılma nedeni ise, Kjaer’in yapmış olduğu ve bizi de ziyadesiyle sevindiren açıklama. Şöyle demiş Kjaer, “Evet Benim ve ailemin Liverpool taraftarı olduğu doğru” sonra da sanıyorum taliplerini de azaltmamak için devam etmiş “Fakat bu transfer piyasasında hiçbirşeydir”. Şu an bu güzide futbolcunun tek düşüncesi ise Dünya kupası imiş, ondan sonra durumun ne olacağına bakacakmış..

Hiç yorum yok: