19 Ekim 2009 Pazartesi

LİVERPOOL – O. LYON MAÇ ÖNCESİ














Maçın Yeri: Anfield Road

Eski Menejerlerimizden Gérard Houiller Anfield Road ve taraftar için şunları şöylemiş; Anfield fantastik bir yer ve Reds taraftarı dünyanın en iyisi. Reds taraftarları takımlarını çok seviyor fakat takımlarından da çok sevdikleri bişey varsa oda güzel futboldur.


O. LYON: Lyon hafta sonu oynadığı maçta Sochaux karşısında 2-0 yenildi. Takımda eksikler var Liverpool’da olduğu gibi. Geçen yıl şampiyonluğu kaybetmeleriyle birlikte ligdeki dominasyonlarını da kaybetmiş gözüküyorlar. Lyon’da cezalı oyuncu yok fakat sakat futbolcular ve %100 hazır olmayanlar var. Bastos (oynamama ihtimali var), Delgado(oynamama ihtimali var) ve Lisandro Lopez %100 hazır değil. Govou ve Källström maçta oynayabilecek. Bodmer ve Boumsong yok. defansta yine Toulalan oynayacak sanıyorum. TD Puel; defansta ki sakatlık probleminden bahsetmiş, Torres oynamasa bile çok tehlikeli oyuncuları var dolayısıyla Yüksek standartlarda bir maç çıkarmalıyız diye konuşmuş.

Maçın Adamı: Gomis, Ligde 9 maçta 4 gol atan oyuncu, tekrar Fransız milli takımına seçilmişti ve antrenmanda baygınlık geçirmesi bütün dünyada yankı bulmuştu, 2. Foe vakası mı diye .



LIVERPOOL : Bizde hafta sonu oynadığımız maçta balondan bir golle yenildik, İngiltere ayağa kalktı golle ilgili biliyorsunuz. Oynamayacak oyuncularımız var yine, Torres onlardan en önemlisi olarak gözüküyor. Ayrıca Aquilani, Dossena, Kyrgiakos diğer sakatlarımız bu maç öncesi cezalı oyuncumuz yok . Gerard oynayabilecek durumda. Rafa basın toplantısında Eğer galip gelebilirsek ruh halimiz tamamen değişecektir, bazı sakat oyuncularımız var ama yinede kazanmak için yeterli bir takımız CL farklı bir yarış oyuncularım bunun bilincinde taraftar da arkamızda olacaktır gibi sözler sarfetmiş..

Maçın Adamı: Gerard, burada onun için istatistik falan vermeye çalışmıcam. O bu takımın ruhu, her şeyi. Liverpool onla daha başka oynuyor. Yalnızca şu istatistik verilebilir Gerard Fransızlara karşı oynadığı son 5 maçta 5 gol atmış.


HAKEM : Maçın Hakemi İspanya’dan Undiano Mallenco

Hiç yorum yok: