21 Ekim 2009 Çarşamba

LİVERPOOL’DAN HABERLER















  • Sevgili Liverpoolseverler son 22 yılın en kötü başlangıcını yapmış bulunmaktayız. ManU’ya da yenilirsek hafta sonu (inş. Olmaz, evlerden ırak ) daha da kötü olacak…

  • ManU’dan açtık, ordan devam edelim, Moskova’daki maça götürülmeyen, Rooney, Evra, Giggs, Fletcher hafta sonu oynanacak maça yetiştirilmeye çalışılıyormuş. Evra kesin oynayacakmışta, diğerleri kuvvetle oynayacakmış.. ( En şüpheli Rooney’miş

  • Liverpool efsanelerinden Barnes iflasını açıklamış. En son Tranmere takımından kovulan Barnes buradaki performansı 11 maçta 8 mağlubiyetti.

  • Rafa akşamki mağlubiyetten sonra Benayoun – Voronin değişikliği için; Yossi yorulmuştu, takımda taze kuvvete ihtiyaç vardı ondan yaptım bu değişikliği demiş.

  • Rafa yine demiş ki; “Gerard’ın sakatlanması bizim için talihsizlikti, onu bu maçta oynatmak kumar değildi, çünkü doktorlar sakatlığının geçtiğini söyledi, kendisi oynamak istedi ve normal antrenmanlara çıkıyordu”. Lyon mağlubiyetini sakatlıklara bağlayan Rafa, “Maçtan önce Glen Johnson sakatlandı maç içerisinde Kelly ve Gerard sakatlandı bu bizim için çok fazla geldi” minvalinde bir şeyler söyleyerek konuyu bağlamış.

  • Carra’da dün akşam demiş ki; Bu bizim için büyük bir hayalkırıklığı oldu, kötü sonuç aldık. Carra savaşçı veharika karakter sahibi bir takım olduklarının altını çizerek, daha önce bu tip kötü durumlardan geri geldik ve bunu yine yapabiliriz demiş. Bizde bunu umut ediyoruz, sayın Liverpoolseverler..

  • Akşam ki maç sonunda Efsanelerden Souness Rafa’ya sallamış. 5 yılda kendi takımını kurmuş olması gerekirdi. 2 süper yıldızın olmaması mazeret değil gibisinden. ( Kendisine sormak lazım dostlar sen Liverpool’un başındayken ne yaptın diye J )
Not: Resim tıklanırsa çok güzel oluyor

Hiç yorum yok: