30 Mart 2011 Çarşamba

LUCAS SÖZLEŞMESİNİ UZATTI




Kulübümüzün değerli ortasaha oyuncularından :D Lucas sözleşmesini uzattı. Önümüzde ki sezon bitecek olan kontratını uzattı. Süre belirtilmemesine rağmen 4 yada 5 yıllık olduğu düşünülüyor kontratın.

Comolli çok mutlu olduğunu kulübe ilk geldiğinde Lucas’ın kontratına baktığını ve bir an önce bir şeyler yapması gerektiğini düşündüğünü söylemiş.

Ayrıca Lucas Comolli’ye gelerek, ben Liverpool’da kalmak istiyorum bu duruma bir çözüm bulun demiş. Liverpool onu transfer ettiğinde Inter ve A.Madrid gibi takımların ve hatta Porto’nun peşinde olduğu söyleniyordu. Hali hazırda bu takımlar sözleşmesi uzatılmasa tekrar talip olacaklardı muhtemelen.

King Kenny’de bu imzadan dolayı çok mutlu olduğunu söylemiş.

Lucas’da gerçekten gerçekten çok mutluyum demiş ve bu kadar büyük bir takımın bir parçası olmanın öneminden bahsetmiş, ayrıca önümüzde ki yıllar tekrar CL’de oynayıp bu kupayı almak istediklerini dile getirmiş.

Bizde hayırlı olsun diyoruz Lucas’a ve kulübümüze.. Bu durumda elimizde ki ortasaha çekirdeği belli olmuş oldu, Lucas, Meireles, Gerrard, Shelvey ve Spearing hepsinin uzun kontratları var. Hatta bunlara Aqua’yı da dahil edebiliriz. C.Adam’da alınırsa önümüzde ki 5 yıl ortasahamız budur kıymetli Liverpoolseverler.. 

1 yorum:

uoıuıpopğoığ dedi ki...

Umarım kendini geliştirir ve zamanla vazgeçilmez olur ancak şu an için Lucas'ın Liverpool'da forma giyebilecek düzeyde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.