17 Mart 2011 Perşembe

LIVERPOOL – BRAGA MAÇ ÖNCESİ (EL)

Soto’nun kazmalığından ortaya çıkan bir penaltı ile Portekiz’de mağlup olduk kıymetli Liverpoolseverler. Eğer penaltı olmasa, Braga bize o günden bugüne oynasak gol atamazdı.

1 gollü mağlubiyetlerin en kötüsü maalesef bu 1-0, 2 gol atmamız gerekiyor yemeden. Şimdi Kıymetli Liverpoolseverler diyebilir ki Arsenal bunlara 6 attı, evet kıymetli Liverpoolseverler deplasmanda biraz çürük bir takım bunlar. İlk dakikalarda gol olursa, oradan uzar gider Liverpool :D  Mamafih zor maç olacak..

İleride kimin oynayacağı bence önemlidir bu maçta, filhakika :D Carroll oynamalı.. Kuyt gerekli direnci gösteriyor ama gol konusunda, onun yardımcı rolünde kimse olmadığından yine de kısır kalıyoruz. Yani kıymetli Liverpoolseverler problem forvetten değil sağ önden kaynaklanıyor Kuyt forvete geçince, Sağ öndeki Kuyt yararında ne yazık ki bir başka futbolcumuz yok.


SAHA: Anfield

SAAT ve YAYIN: 22:05 Star


LIVERPOOL: Kelly, Aurelio, Agger, Gerrard ve Shelvey yok  Suarez El’de oynamıyor. Takımın yarısı yok demek bu.. Yine de başa çıkabilriz kıymetli Liverpoolseverler..

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Carra, Skrtel, Wilson, Lucas, Spearing, Meireles, Kuyt, Maxi, Carroll


BRAGA: TD’leri Pacienca yeneriz, küçük takım süprizi büyük olur gibisinden diyormuş. Bana dua ediyor gibi geldi kıymetli Liverpoolseverler :D

Muhtemel 11: Artur; Garcia, Kaká, Rodriguez, Silvio; Salino, Viana; Alan, Mossoro, Paulo César; Lima.  


HAKEM: Gianluca Rocchi


Hiç yorum yok: