1 Mart 2011 Salı

ŞİMDİ NEREDE NE YAPIYOR-1 JOSEMI REY



Böyle bir seriye tabiî ki Rafa’nın ilk transferiyle başlarız :D kıymetli Liverpoolseverler.. 2004 de Valencia ile 2 kez şampiyon olmuş, İspanya kupası falan kazanmış Rafa takımımızın başına getirilince, Liverpool kariyerinin tamamında problemi olan ve son senelerde nispeten Arbeloa ve Johnson’la çözdüğü sağ kanat problemi için Avrupa’da birkaç takımında peşinde olduğu Josemi ile anlaştı.

Josemi Liverpool’a geldiğinde 25 yaşındaydı ve bize 2M £ a mal olmuştu. Kadromuzda müzmin sakat Markus Babel ve Steve Finnan bulunuyordu. Yani bir sağbeke ihtiyacımız vardı rotasyon açısından da. Ki ilk dönem Rafa’nın rotasyonlarını hatırlıyorsunuz.

Josemi Rafa transferi olmasına rağmen çok kullanılmadı. 17 si EPL olmak üzere 23 maçta oynadı. 2. yılında da 12 maça çıktı ve O sezonun Ocak transfer döneminde Liverpool Villareal ile Jan Kronkamp ve Josemi takasında anlaştı.

Villereal’de de 1,5 sezon kalan Josemi oradan kariyerinde ki şimdilik tek golünü attığı Mallorca’ya geçti. Mallorca’da 53 maça çıktı ve 2010 yılında Yunanistan’ın Iraklis takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

Iraklis ile şu ana kadar 21 maça çıkan Josemi efsane 2005 Cl şampiyonluğunda kadroda olan futbolculardan biriydi ve 4 CL maçına çıktı (Ocak ayına kadar) 

Hiç yorum yok: