7 Mart 2011 Pazartesi

BLOG KURALLARI



Kıymetli Liverpoolseverler, özellikle Facebook grubumuzda ulaştığımız sayı itibariyle güzel konuşmalar ve tartışmalar oluyor. Fakat tamda burada ağzımızın tadı bozulmasın diye, bloğumuzun kurallarını tekrar hatırlatmak istiyorum umarım kıymetli Liverpoolseverler hoş görür beni..

  • İlk kuralımız, hem blog’da hemde Facebook grubumuzda küfürlü yorum ve yazılara yer vermeyelim alınan arkadaşlar olabilir, kızanlar olabilir.
  • Bloğumuz bir Liverpool bloğu (her ne kadar blog sakinlerinin çoğu aynı zamanda GS’li olsa da :D) dolayısıyla mümkün olduğu kadar Liverpool ile ilgili yazılara yer verelim. GS li bir arkadaş FB’yi şöyle yaptık diye anlatırsa yada tam tersi, bloğumuzda hüküm süren huzur bozulabilir. Bu da bu bloğu niye yazdığımızı ve okuduğumuzu bize sorgulatabilir.
  • Siyasi yorumlarda yapmayalım, ülke siyasi olarak 3 bölünmüş (en azından) durumda zaten, bir de biz daha da ufalamayalım burada..

Kıymetli Liverpoolseverleri tenzih ederim bunlar yapılıyor diye yazmadım bunları, sadece kalabalıklaşan Liverpool kardeşliğimize bir halel gelmesin diye..

Arz ederim   :D

Hiç yorum yok: