20 Eylül 2010 Pazartesi

LIVERPOOL’DAN HABERLER-109
















Güzel haberler geliyor kıymetli Liverpoolseverler İngiltere’den..

  • Blackstone finans şirketi Hicks’e takımı almak için finansal destekte bulunmayacağını açıklamış.. Birkaç haftadır süren görüşmeler sonucunda bu karara varmışlar, taraftarın şirketi mail ve fax yağmuruna tutmaları önemli olmamıştır tabi bu kararda :D Affedin kıymetli Liverpoolseverler gülücem hahahahha.. Bu arada bulduğu her köşeye bu iki kazmanın diğer spor yatırımlarını nasıl batırdığını yazmaktan bir an yorulmayan tüm Liverpool taraftarına buradan teşekkürü bir borç bilirim. (Az sonra flaş haber Azzzz sonra)
  • Hull City Ayala’nın kiralık kontratını uzatmak istiyormuş ki kulüp buna olumlu bakıyor sanıyorum. Bana biri görüşümü soracak olursa bende onay veririm. Sanıyorum 2 maça çıktı Ayala Hull ile ve 1 gol attı..
  • Lucas Ocak transfer döneminde satılacakmış (gülücem hahaha) bu 2. İyi haber beni zehirledi kıymetli Liverpoolseverler uzun zamandır iyi haberler gelmiyordu kulübümüzden
  • Kıymetli Liverpoolseverler burada reklam giriyorum sevincimin asıl nedeni Azzzz sonra
  • Ocak ayında Lucas’ı satmak isteyen Hodgson yerine Gökhan İnler’i almak istiyormuş. Bence bir harika hamle daha olur bu..
  • Adi İnsan, gelişmemiş kişilik kırmızı surat ve bilumum seviyesiz cümle hak eden Fergie, bana göre skor 10-0 olmalıydı, Liverpool tam bir felaket demiş.. Kendisine buradan tuhh diye tükürüyoruz..
  • Böyle bir seviyesizden sonra kaptanımız Gerrard’ın maç yorumuna bakalım puan almayı hak ettik ama Berbat-ov’un 3 golü bunu engelledi, özellikle 2. Gol worldclass’dı demiş.
  • Roy, ManU’ya yenilmemiz dünyanın sonu değil demiş. Bizde kendisine Aferin diyoruz. Ayrıca Roy ilk 4 için oynamalıyız yeterince iyi olursak belki de birinci oluruz demiş. Oldumu Roy’cum ManU maçında 3. Golü yediğimizde kameralar seni çekti ve gördük ki öylece oturuyorsun yerinde sanki Fulham 2-2 ye getirdikten sonra 3. yü yemişte sen de olacağı buydu diye düşünüyorsun gibiydi. Olmadı Roy’cum, sen Liverpool’a geldin 60 a yakın kupa sergileniyor orada bir dolaş istersen bildiğin gibi turlar var :)
  • Flaş haberi verelim kıymetli Liverpoolseverler, O’neill’e yakın kaynaklar 6 Ekim’de Liverpool el değiştirirse muhtemel alıcılardan bir kısmı Roy yerine O’Neill’ın getirileceğini söylüyorlarmış. Konuşulmaya başlandı artık yani, ben devre arası diyordum ama o zamana kalmayacak heralde..

7 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Allah razı olsun abi akşam akşam yüreklere su serptin.:D
-Ayala bu sezon kiralık gitsin zaten keşke forvet alabilseydik te pacheco da gitseydi.
-Valla Lucas yerine bence Banega harika olur.Gönlüm ondan yana :)
-O'Neill blogcak en sevdiğimiz teknik adamlardan :) gerçekten harika olur ama insan diyor 6 ekime kalcagına bu iş 6 agustosta bitseydi.

Shareef dedi ki...

6 ağustos'ta onu getirebilecek vizyon yoktu maalesef bu yankilerde.. Şimdi olacak..

aea dedi ki...

Ha satıldı ha satılacak şaka maka bu yankiler hala kulübün sahibi anlayamadım bu işi.

Shareef dedi ki...

aea: haklısın ama sonuna geldik inan :D)) feysbuk'ta ki redsblog sayfasına da yazdım.. aktarıyorum, "Yankiler açıklama yapmış, kulübün politik durumu sebebiyle (taraftar ile aralarında ki problem kastediliyor) herhangibi bir yeni yatırım yapmamız söz konusu değildir. Taraftar kazandı.. :D))))"

oğuzhan dedi ki...

Liverpool taraftarına da bu duruş yakışırdı. Bu kulübü, sportif anlamda başarısız olsa da işte bu yüzden seviyoruz ve sonuna kadar da sevmeye devam edeceğiz.
Her ne kadar Roy Amca'ya güvensem de, söz konusu Martin O'Neill olunca ben bile destek çıkmam Roy'a. Bi de işin şöyle bi boyutu var O'Neill bize gelmezse büyük ihtimal Fergie dinozorunun yerine geçecek (dinozor hafif oldu daha başka sıfatlar yazmak isterdim ama blogun seviyesini düşürmekten imtina ediyorum sizin aklınıza gelmiştir heralde yazmak istediklerim) Bu da 15-20 sene daha ManU yu çekmek demek olacak. O'Neill Kuzey İrlanda'lıdır sever bizi diye düşünüyorum uyar bize yakışır.Hayali bile güzel valla...

Shareef dedi ki...

Yeni yaptırımlar yoldaydı SOS taraftarlara e-ticket'larını iptal ettirme konusunda (ve yeniden almama) çağrıda bulundu falan iyice köşeye sıkışıyorlardı ki açıklama geldi.. Her ne kadar bizim durum daha kötü de olsa ManU ezikleri yapamadı mesela bunu, Villa'da yapamadı.. O'Neill 15 sene bizde kalır, ManU'da Moyes'i alır, o adamcağız hep altımızda kalıyor zaten :D

fizyoterapist dedi ki...

-evet oğuzhan güzel tespit oneill bize gelmediği takdirde manu da o fosilin koltuğuna oturacaktır.(tabi kendisi munu yu sever mi manu taraftarıyla arası nasıl onu pek bilmiyorum)
-ama beni asıl sevindiren mevzu oneill dan ziyade hicks kazmasının da çekilmesi oldu yeter artık yaa ne bu bea def olup gitsinler şerefsizler.geldiklerinden beri takım geri gidiyor.tam istediğimiz takımı kurmuşken ve tam başarılar ve kupalar bize göz kırmışken kabus gibi üstümüze çöktü şerefsizler ayrıca kaç sene geriye gittik,ne kadar küçüldük orasını bilmiyorum
-eline ağzına sağlık şerif abi bu güzel haberler manu yenilgisinden sonra bizi kendimize getirdi.güzel haberlerin devam etmesi ümidiyle :)