25 Eylül 2010 Cumartesi

LIVERPOOL – SUNDERLAND (EPL) MAÇ ÖNCESİ




Geçen yıl acılı günlerimizin başlamasını ben bu takımla oynadığımız maça bağlıyorum.. Gerçi o maç rakip sahadaydı ama olsun..

Hafta arası Fergie- Torres çekişmesi Hodgson’un protestoyu bıraksın taraftar laflarıyla geçti. Adam kendini düşünüyor ama taraftar da Liverpool’un geleceğini kurtarmak derdinde..

Yararsız bilgilerimize geçecek olursak eğer, bu maç iki takım arasında 155. maç olacak bunlardan 71 ini biz kazanmışız, 51 ini Sunderland ve kalan 32si berabere bitmiş.

Sunderland’ın son 8 maçta bize attığı tek gol beach ball golüymüş.. Nasıl bir lanetse değil mi :D Kıymetli Liverpoolseverler.. Sunderland’ın çektiği şutların yalnızca %26 sı kaleyi tutuyormuş, bu demek oluyor ki KOP kendine dikkat etsin :)

Sunderland kendi sahamızda bizi en son olarak 1983 yılında yenmiş, muhtemelen saha da olacak hiçbir oyuncu bu maçı hatırlamıyordur :)

SAHA: Anfield


SAAT VE YAYIN: 17:00 Spormax Arsenal maçıyla dönüşümlü yayınlayacak


LIVERPOOL: Aurelio kesin sakat, Kuyt’un durumu şüpheliymiş. Takımımız son yedi EPL maçından yalnızca birini kazanabilmiş, Roy gidecek diye söylentiler var, takımımız bu sezon attığı bütün golleri 2. yarıda atmış (sadece 4 oda), Gerrard geçen hafta ManU’ya attığı golden önceki ilk golü nisan ayındaymış,

MUHTEMEL 11: Reina; Johnson, Carragher, Skrtel, Konchesky; Maxi (Pacheco), Poulsen; Gerrard, Meireles, Cole; Torres


  
SUNDERLAND: 11. sıradalar ama durun vah yazık yapmayın çünkü biz 16. sıradayız. dışarıda oynadıkları son 31 maçın yalnızca ikisini kazanmış durumdalar, takımda sadece 3 kişi gol atmış Bent, Gyan ve kendi kalesine olmak üzere Carr.. Bent 5 gol atmış durumda ve çok tehlikeli bizim için. Sakat oyuncuları Campbell, Meyler, Gordon, Ferdinand, Richardson , Mensah , Turner  kesin yok, Gyan’ın durumu şüpheli..

Muhtemel 11: Mignolet; Bardsley, Onuoha, Bramble, Da Silva; Al-Muhammadi, Henderson, Malbranque, Cattermole, Welbeck; Bent


HAKEM: Stuart Attwell

1 yorum:

Adsız dedi ki...

-Bayrağı O'Neill a devretmenin zamanı geldi de geçiyor.
-Benim için önemi:Yanılmıyorsam bu maçla birlikte bu blogda yazmaya başlamıştım :D
-Kuyt Everton maçına kadar yok.
-Gyan ve Bent ikilisine gerçekten çok dikkat etmek gerek.Arsenal maçında izledim çok tehlikeliler.Carra nın bir ayagı kayar sendeler affetmezler vallaha.
-Come on guys ! You can beat them. There is really pressure from your suporters but you must be relax.
MOTM