8 Eylül 2010 Çarşamba

LIVERPOOL’DAN HABERLER-108

















  • Sakatlık haberleriyle başlayalım Kuyt milli talkım kampında sakatlandı ve 4 hafta oynamayacakmış. N’gog süper başlamıştı ama sakatlandı haftasonuna yetiştirmeye çalışıyorlar. Aurelio hep sakat zaten ne zaman dönecek artık beni ilgilendirmiyor.. Yapmamız gerekenlerden sadece bir şeyi yapmadık, doktorlar falan değişti ama şu Melwood’da bir kurban kessek her şey daha iyi olacak gibime geliyor :)

  • Alan Hansen Meireles 70’lerin KOP efsanelerinde Terry McDermott gibi olabileceğinden bahsetmiş, ben çok güveniyorum kıymetli Liverpoolseverler bu adama 5 yıl bize hizmet eder bir şey olmazsa..

  • Liverpool Utretch kulübünden maç bileti istemiş Van Wolfswinkel’i izlemek için, Newcastle’da izleyecekmiş ama.. Anlaşılan Roy bir forvet daha alacak devre arasında.. Zamora’ya bile teklif götürmüşler kardeşim..

  • Reina Masch’in gitmesinin Liverpool için büyük bir problem olduğundan dem vurmuş. Ben unuttum bile :) Carra’nın dediği gibi hep hatırlanacak bir futbolcu olarak hatırlanabilirdi ama kendi istemedi..

  • Inter Lucas için teklif yapacakmış, Rafa büyük kıyak yapmış olur :) (Rafa dedim de adam Liverpool’da ki evini satmıyormuş, sorulduğunda kimbilir belki geri dönerim birgün diyormuş, neden 4 büyük TD’nin yanında yer veriyor Liverpool’lular anlaşılır buradan sanıyorum)

  • Saric ayağını kırmış ve ameliyat alacakmış bu onun ikinci sakatlığı böyle uzun, sonu Duran’a benzemesin kıymetli Liverpoolseverler..

  • 16 yaşında ki oyuncumuz Suso Reserve takımla ilk maçına çıktı (aslında U17 de) ve birde gol attı. Newcastle ile oynanan maç 2-2 bitti, diğer golü Amoo attı (bence başarılı bir sağ açık olacak)

  • Carra Td olursam stilim Houllier gibi olur demiş, sakin ve mantıklı :D bence Yılmaz Vural gibi olur kıymetli Lİverpoolseverler..

  • Roy, Kuyt sakat, Cole cezalı, Ngog’un durumu belirsizken Pacheco’ya görev verebilirim demiş, oynadığı maçlarda fark yarattığını söyleyen Roy, El’de de hem onu hem Shelvey’i hemde Spearing’i kullanıcam demiş..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

-Aurelio ya şaşırmamak lazım normal hali zaten o koncheksy e çamur atmayalım(belki ücretinden atılabilir) insua kalsaydı aurelio yerine çk güzel olurdu.
-Ha Cole ha Zamora tek farkları biri siyahi biri beyaz.
-Lucas Inter e çok yakışır sarı saçlar lacivert siyah formalar :D
-Carra gibi Hamann da td olursam falan diye bahsetmiş roy gitcek mi ne :D
-Cole 10. haftada döner mi ?
motm

Shareef dedi ki...

Hamann hayalim Liverpool'u çalıştırmak diyormuş :D Gelsin..