19 Eylül 2010 Pazar

MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)

















Kıymetli Liverpoolseverler saat şu an 02:27 ve ben aldığım bir haberle neredeyse yazma hevesimi kaybettim. Hicks 281M £ bulmuş ve kulübün tek sahibi olacakmış. Anlaşma 1 Ekim günü imzalanacakmış. Şu an duyum aşamasında ama herkes kuvvetle muhtemel bu şekilde diyor..

Biz maça geçersek EPL’nin en büyük rekabeti ebedi rakibimiz ezeli düşmanımız ManU ile bu hafta.. Hafta içi bu rekabeti öven açıklamalar geldi Giggs’den Neville’den ki önemini anlatmaya yeterde artar bile..

Son 20 maçımızdan sadece biri berabere bitmiş bu takımla, Son dört maçın üçünde ilk golü atan yenilmiş yani zor maçlar ilk golü attım diye sevinmicen, 69 kere ManU, 60 kere Liverpool kazanmış ve 59 kere maçlar berabere bitmiş. Son yedi maçta 6 defa kırmızı kart çıkmış bu maçlarda bu da sinirlere hakim olamıyor demek oyuncular..


SAHA: Old Trafford


SAAT ve YAYIN: Spormax, 15:30


ManU: Carrick, Valencia ve Hargreaves sakat kesin yok, cezalı oyuncuları yok, son 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldılar, son 13 maçın 12 sini kazandılar Old Trafford’da, Vidic 3 Liverpool maçında kırmızı kart görmüş, Old Tarfford’da ki 18 Liverpool maçının 10 unu kazanmış ManU ve sadec 4’ünü kaybetmiş (acı ama gerçek gelsin Metallica’dan :D )

Muhtemel 11: Van der Sar; Neville, Vidic, Evans, Evra; Nani, Scholes, Fletcher, Park; Berbatov; Rooney


LIVERPOOL: Aurelio ve Kuyt sakat, Cole’un cezası bitti.. Liverpool son 11 deplasman maçının yalnızca birinin kazanmış EPL’de (Orhan Baba’dan dertler benim, çile benim.. gelsin) son 11 maçta 8 gol atmışız ki 4 ü zaten Burnley’e, Roy Liverpool’un başında yalnızca 1 maç kaybetti (toplam 9 maça çıktı), Torres son 3 EPL maçında ManU’ya gol atıyor (yaparsa bu yapacak zaten),

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Skrtel, Carragher, Konchesky; Poulsen ( Meireles), Maxi, Gerrard, Cole, Jovanovic (Meireles), Torres. (Meireles Poulsen’in yada Jova’nın yerine oynayabilir)


HAKEM: H. WEBB

5 yorum:

ozy dedi ki...

beraberlik herkes için iyi olacaktır.bence bu yaparsınız.

Shareef dedi ki...

Son 20 maçta 1 beraberlik var .. yani :D

Can dedi ki...

küfür edeceğim de etmeyeyim burada. yatsak kalksak 6 Ekim olsa, kurtulsak şu rezillerden.

Shareef dedi ki...

CAn: 6 ekimde de kurtulamayacağız görünüşe göre, Hicks alıcak kulübü..

Adsız diye yazan onun bunun çocuğu, ManU yendiyse yendi, burada diğer takımlara kimse ne küfür ne de hakaret etti Sen birde bizim anamıza ailemize küfrediyorsun. Senin gibi şerefsizler futboldan anlamadığı gibi 2 lafı bir araya getirip laf etmeyi bilmeyen ezik tiplerdir. Leş olarak yaşıyorsun öylede öleceksin bir çöplükte muhtemelen..

fizyoterapist dedi ki...

-kurtulamıcaz abi futbolu kirleten pislik insanlardan,türkiye ligini takip etmeme nedenlerimden biri de bu tür kişiler
-tamam manu büyük takım olsun bizi defalarca yensin ama onların o küçük taraftarı olduğu sürece asla bizim kadar büyük olamazlar.
-bir kulüp olmak sadece futbol oynamak değildir liverpool taraftarı olmamın sebeplerimden biri