24 Eylül 2010 Cuma

LIVERPOOL 2-2 NORTHAMPTON (PENALTILAR 2-4) (LC)




1897 yılında kurulan, Championship ayarında bir ligi en son 1964-65 sezonunda oynayan ondan gayri en iyi ligi League Two olan. – Bilmeyenler için EPL’nin 2 alt ligi- bir takıma Liverpool kendi sahasında elendi kıymetli Liverpoolseverler..

Yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktığımız doğru ama ilk golü attığımız da doğru.. 1-2 geri düştüğümüzde, penaltılarda 5 penaltıdan 3 ünü atamadığımızda doğru.. Ve bu yazıyı hiç yazmak istemediğimde aynı derecede doğru kıymetli Liverpoolseverler..

Jovanovic şok olduk, taraftardan özür dileriz performansım beni düş kırıklığına uğrattı gibi saçma sapan laflar etti. Roy’cum da özür diledi taraftardan.. Ama O’Neill Liverpool’a lafları da çıkmaya başladı.. Ayaklarını denk alacaklar ise şöyle oluştu bu maçtan sonra, Roy, Lucas, Jovanovic..



LIVERPOOL: Brad Jones, Daniel Agger, Sotirios Kyrgiakos, Danny Wilson, Martin Kelly, Leiva Lucas, Jay Spearing, Daniel Pacheco (Thomas Ince, 106), Milan Jovanovic (Nathan Eccleston, 91), Ryan Babel (Jonjo Shelvey, 100), David N'Gog

GOLLER: Jova 9, Ngog  116



NORTHAMPTON: Chris Dunn, Paul Rodgers (Courtney Herbert, 80), John Johnson  Nathaniel Wedderburn, 87), Ben Tozer, Kevin Thornton, Ryan Gilligan, Abdul Osman, 
Andy Holt, Michael Jacobs, Liam Davis, Billy McKay (Steve Guinan, 83)

GOLLER: McKay 59, Jacobs 98

Hiç yorum yok: