16 Eylül 2010 Perşembe

LIVERPOOL – STEAUA MAÇ ÖNCESİ (EL)















Şükür gruplara kaldık ve bugün gruplarda ki ilk maçımıza çıkıyoruz kıymetli Liverpoolseverler..

Takımımızın hafta sonu ManU ile bir maçı olduğundan ve Roy’un daha önce demeçlerinde bildirdiği üzere gruplar bizim için yedek ve genç oyuncuların daha çok süre bulacağı bir platform olacak..

Liverpool Romanya takımlarıyla yaptığı 11 maçın, 8 ini kazanmış, 2 si berabere bitmiş ve yalnızca 1 maçı kaybetmişiz. Evimizde kaybetmediğimiz de göz önünde bulundurulursa kaybetmeyiz bu maçı diyebiliriz. Ayrıca Steaua İngiliz kulüpleriyle yaptığı 12 maçın deplasmanlarda olanlarından hiç birini kazanamamış. Ayrıca Liverpool’umuz 2003’te Celtic’e yenildiğinden beri Uefa kupasında yenilmemiş.

Steaua TD Dimitrescu 1994 Dünya Kupasında Romanya takımında oynarken, Hodgson’ın çalıştırdığı İsviçre ile bir maç yapmış ve İsviçre 4-1 kaybetmiş. İkili sadece bu maçta karşı karşıya gelmiş daha önce.. (Gereksiz bilginin böylece göz üne vurduk kıymetli Liverpoolseverler)


SAHA: Anfield


SAAT ve YAYIN: 22:00 Dsmart


LIVERPOOL: Kuyt ve Aurelio’nun sakatlıkları sürüyor bunun dışında sakat yada cezalı futbolcumuz yok.

Muhtemel 11: Reina, Kelly, Soto, Agger, Konchesky, Meireles, Shelvey (Spearing), Cole, Babel, Maxi, Ngog (Pacheco)


STEAUA: Galamaz, Onofras, Brandan ve Blasco CL elemelerinde oynadığı için oynayamayacaklarmış. Dimitrescu grup zor, İngiltere’ye gelmek güzel falan kabilinden laflar edip önceliklerinin tarihi ve turistik yerleri gezmek ve kebap yemek (kebap var mı orada ki ) olacağını belirtmiş dolaylı yoldan :)

Muhtemel 11: Tătăruşanu, Emeghara, Latovlevici, Martinovic, Alves, Angelov, Bicfalvi, Radut, Stancu, Nicolita, Kapetanos


HAKEM: Cesar Muniz Fernandez

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Sopcastleri hazırlıyorum.
MOTM

AliArslan1892 dedi ki...

abi rahat bi maça çıkacağımızı söyleyebilirim, tüm gözler meireles'te =)

Adsız dedi ki...

hiç sanmıyorum.gerrard,torres ve carra yoksa hele ki..jova yine çıldırtır adamı.sinirden halının kenarlarını yicektim son maçta.
motm

Shareef dedi ki...

Yok yok rahat olur Lucas'da oynamayacak