6 Kasım 2010 Cumartesi

LIVERPOOL – CHELSEA MAÇ ÖNCESİ (EPL)




Lig lideri (muhtemelen şampiyonu da) ile oynayacağız. İddialıyız.. Kim derseniz ben, Eyüp, Ali ve Canberk  :D  (Roy yeneriz diyormudur acaba, doğru söylesin :D )

Sakatlarımız var ama çok önemli değil Cole haricinde. Takım istim üzerinde Ligde 2 maç üst üste 1-0 kazandıktan sonra Gerrard’ın oyuna girmesiyle EL’de de Napoli’ye 3  attık.

2004’den beri 26 kere oynadığımız rakibimiz bizi 12 kere yenmiş, 7 kere de biz yenebilmişiz. Son 7 maçta 24 gol olmuş ki önüne gelen atıyor golü demek ki. Neyse Liverpool son yıllarda Chelsea karşısında başarısız ama bizim Roy’umuz var derseniz, Roy son 6 maçta 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik almış.

Chelsea ile tabi ne ManU ne de Everton gibi tarihsel bir mücadelemiz yok.  Bunun yanında son zamanlarda yenmesi bana dert oldu kıymetli Liverpoolseverler.


SAHA: Anfield


SAAT ve YAYIN: 18:00  Spormax


LIVERPOOL: Cezalı yok, Agger, demir adam Aurelio ve Cole yok. Kuyt, Babel ve Ngog’un durumları  ise maç saati belli olacak. İlk yarılarda bu sezon hiç gol atamadık kıymetli Liverpoolseverler, Ayrıca bu sezon ne Torres Gerrard’a ne de Gerrard Torres’e hiç gol attırmadı. Ama Torres Anfield’ta ki maçlarda Chelsea’ye 4 gol atmış durumda,

Muhtemel 11: Reina; Carragher, Kyrgiakos, Skrtel, Konchesky; Meireles, Lucas; Maxi, Gerrard, Jovanovic; Torres.   



CHELSEA: Benayoun ve Lampard kesin yok. Bosingwa ve Essien  şüpheli, son 7 maçlarının 6 sını kazanmışlar, En çok gol atan ve en az gol yiyen durumundalar. (0-0 a bağlamak en iyisi gibi duruyor :D ) Drogba son 5 Liverpool maçında 5 gol atmış, Cech ceza sahasından sadece 1 gol yemiş ve %91,7 ile en çok şut çıkaran kaleci durumunda.

Muhtemel 11: Cech; Ivanovic, Alex, Terry, A Cole; Mikel, Essien, Zhirkov; Anelka, Drogba, Malouda.


HAKEM: Howard Webb



Not: Foto elena Soldatkina'nın 1 Şubat 2009'da oynanan maç için yaptığı resmin fotosu

1 yorum:

Siriusz dedi ki...

Kyrgiakos,Konchesky,Lucas...Bu adamları o güzelim formayla görmek tüylerimi diken diken ediyor..Alcaz ama bu maçı fena seriye bagladık=)