5 Kasım 2010 Cuma

LIVERPOOL 3-1 NAPOLİ MAÇ SONU (EL)





Nasıldı maç kıymetli Liverpoolseverler ? İlk yarı Napoli oynadı ve 1 gol attı, ikinci yarı da iyi değildik aslında ama Gerrard hakikaten bitiriciliğini konuşturdu ve güzel farklı bir galibiyet aldık. 3 gol attı Liverpool bu sezon ilk kez ama takım hala rayına oturmuş değil..

Shelvey için haftalardır Roy açıklama yapıyor, Gerrard’ın yerini Shelvey’i alacak demekten tutunda, efsane olacağa kadar ama bir baktık ki Shelvey Gerrard’ın yerinde değil de sağ tarafta gülermisin ağlarmısın. Spearing’e yazık oluyor kıymetli Liverpoolseverler bu haliyle bence hem Lucas’dan hemde Poulsen’den çok daha iyi, pası da daha iyi, savaşçılığı da daha iyi..

2. yarı bir kasap az kaldı N’gog’un ayağını kırıyordu, çıktı sonra da zaten. Konchesky bir kere mi hücuma çıktı yoksa takımda kel çok ben mi karıştırdım :D


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Glen Johnson, Paul Konchesky, Sotirios Kyrgiakos, Jamie Carragher, Christian Poulsen (Nathan Eccleston, 65), Jose Raul Meireles, Jonjo Shelvey, Jay Spearing, Milan Jovanovic (Steven Gerrard, 46), David N'Gog (Leiva Lucas, 83)

GOLLER: Gerrard 76,88,89



NAPOLİ: Morgan De Sanctis, Salvatore Aronica, Paolo Cannavaro, Hugo Armando Campagnaro, Michele Pazienza, Walter Gargano, Andrea Dossena, Christian Maggio, Ezequiel Ivan Lavezzi,Marek Hamsik (Hassan Yebda, 84), Edinson Cavani

GOL: Lavezzi 28

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Şok oldum.İlk yarı bitti izlemeyi bıraktım.Gerrard yapacagını yapmış.Fakat pacheco niye yok düşündürüyor insanı.
motm

Shareef dedi ki...

Pacheco vardı Torres'in yanında takım elbise ile oturuyordu. Bu Roy Irkçı mı ne