20 Kasım 2010 Cumartesi

LIVERPOOL 3-0 WEST HAM MAÇ SONU (EPL)



Kıymetli Liverpoolseverler, ilk yarıda ki harika oyunumuzla kazandık. 2. yarıda da çok kötü değildik ama ne yazık ki karşımızda ki takım çok yetersizdi..

Liverpool oyuna başlar başlamaz iyi oynama tavrını açıkça ortaya koydu. 19. dakikaya kadar sürekli atak oyunu gol getirmişti bile.. Devre sonuna kadar 3 gol attık lakin oyun kesinlikle bu golleri destekler nitelikteydi..

Bu günkü oyunumuzda sürekli gol girişimleriyle Maxi’nin, Meireles’in Kuyt’un ve Torres’in çok önemli katkıları vardı. Maxi geldiğinden beri belki de en iyi maçını çıkardı, Meireles Gerrard’sız bir süre sıkıntı olmadan idare edebileceğini gösterdi.. Kuyt çift forvet oynadığımız bu maçta ara sıra Gerrard’ın bölgesine kayarak extra işlerde ne kadar başarılı olduğunu gösterdi. Torres çektiği şutlar, yaptırdığı penaltı ve koşularıyla rakip defansın arasına sızmalara katkı verdi..

Her şeye  rağmen söylenecek şey, bu takım hala iyi bir takım bireysel futbolcu kalitesi ve oynanan oyunun çıtasının ne kadar yükseğe çıktığını bakarak anlayabiliriz.. Ama burada önemli olan takımın bütün parçalarının aynı kalitede olması.. hazır Rafa da kötü giderken..

Neyse kazandık mutluyuz kıymetli Liverpoolseverler..


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Glen Johnson, Paul Konchesky, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Jose Raul Meireles (Jonjo Shelvey, 83), Maximiliano Maxi Rodriguez, Dirk Kuyt, Christian Poulsen, Fernando Torres (Ryan Babel, 85),  David N'Gog (Fabio Aurelio, 74)

GOLLER: Johnson 19, Kuyt 28, Maxi 38


WEST HAM: Robert Green, Danny Gabbidon, Matthew Upson, Herita Ilunga (James Tomkins, 6), Lars Jacobsen, Luis Boa Morte, Radoslav Kovac, Mark Noble, Carlton Cole (Benni McCarthy, 69), Frederic Piquionne, Nsofor Victor Obinna (Pablo Barrera, 46)

  
Not: 2. yarı oyuna giren Barrera iyi futbolcuymuş, ben ilk kez izledim EPL’de 

6 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

-nerdesin Şerif abi yaa postlarını özler olduk :)bir ara blog kapandı mı diye endişe ettim(biraz abartı yapayım :P)..
-ilk defa 3 farklı galibiye aldık hadi hayırlısı bakalım
-ama bu iş roy ile olmaz abi bu çoktan ispatlandı royda ısrar edilirse takım dağılır..
-biz rafa mı gelsin yoksa oneill mı onu tartışalım :D

Shareef dedi ki...

Rafa gelsin ben hala ona inanıyorum.. Roy gidecek nasıl olsa :D

Siriusz dedi ki...

Yendik ama west ham cidden cok kötüydü hele savunmaları tam rezillik aynı topa 3 kişinin gidip bizimkiler bomboş bırakmaları vs..King Kenny'i istiyordum sezon basında ama roy amcayada pozitif bakıyordum bugün 10 tane atsaydıkta roy amcanın gitmesini isterdim..Bu takım 90'lardan kalma basit futbol taktikleriyle sahaya sürülemez..

Shareef dedi ki...

Siriusz: Roy'un kredisi falan kalmadı zaten ne burada ne İngiltere de

Can dedi ki...

ya dur ne Rafası şimdi :)

Shareef dedi ki...

Can: :D Bazı taraftar siteleri de gelir mi Rafa diyor cidden.. Yarım kalan aşk bizimkisi :D