13 Kasım 2010 Cumartesi

STOKE – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)



Öncelikle kıymetli Liverpoolseverler Wigan maçının Maç sonunu yazamadım özür dilerim şahs-ı manevilerinizden, bunun sebepleri iş yoğunluğu, beraberlik siniri ve maçı izleyememiş olmaktır.

Takımımız en azından yenilmiyor kıymetli Liverpoolseverler.. fakat Comolli tarafından gelen haberler, transferin kesinlikle Comolli tarafından yapılacağı ve çok çok ama çok başarılı olmazsa (çok başarılı olsa da) Roy en kötü ihtimalle sene sonunda değişecek..

Stoke bizi 1984’den beri bizi 2-0 yenememiş (İlklerin adamı Roy :D), 19 Eylül 2009’dan beri deplasmanlarda ilk yarı gol atan tek futbolcu Torresmiş, 1961-62 den beri ligi ilk 8 içinde bitiriyormuşuz. Stoke son 5 maçın 4ünde bize gol atamamış, Bu maç 121. maçımız olacak durum şöyle 61G, 26M , 33B


SAHA: Britannia Stadium


SAAT ve YAYIN: 19:30  PL tv (digiturk 82. kanal)


STOKE: Sidibe sakat, cezalı oyuncuları yok. Evinde son 12 maçın 5 ini kaybetmiş durumdalar. Kendinden üstteki takımlarla yaptığı 13 maçta yalnızca 1 maçı gol yemeden tamamlamış. 15. durumdalar..  Tuncay oynayacak sanıyorum..

Muhtemel 11:  Begovic; Wilkinson, Huth, Faye, Collins; Walters, Whitehead, Wilson, Etherington; Jones, Tuncay. 



LIVERPOOL:  Agger, Cole, Johnson sakat, Meireles soğuk almış belli değil oynayıp oynamayacağı.. Bu yıl 2 deplasman maçı kazanabildik, son 5 maçımızın 4 ünü kazandık.. Attığımız 13 golün 12 sinde Gerrard yada Torres’in imzası var.

Muhtemel 11:  Reina; Kelly, Carragher, Skrtel, Konchesky; Meireles, Gerrard, Lucas, Maxi; Kuyt, Torres.



HAKEM: Howard Webb

Hiç yorum yok: