19 Aralık 2012 Çarşamba

STURRİDGE LIVERPOOL’DA (MI)



Kıymetli Liverpoolseverler  1 senedir gündemimiz  de ama son 2 güm içinde acayip arttı dedikodular.. Bu gün artık Guardian ve hatta BBC bile yazınca artık olmuştur bu iş diyerek bu yazıyı kaleme aldım.

Fiyatı 12M £ civarında gözüküyor ki bu onun için makul bir fiyat. Sturridge forvet oynar , 4-3-3 oynarsan iki kenarda da oynar, çalımı vardır, son vuruşu orta düzeydedir.

95 maçlık EPL tecrübesi var. Bu maçlarda 26 gol atmış.  2011 yılında Bolton’da kiralık iken 12 maçta 8 gol atmışlığı var.

Zaten Wallcott ve Sturridge’den en az birini bana kalırsa 2 sini de almak lazımdı. Bu iş olduysa mükemmel bir iş yapılmış olacak.. 

1 yorum:

neverlong dedi ki...

Redsblog'u uzun süredir takip ediyodum ama senin yazdığını bilmeden cevap attım:)

Orada şu açıdan anlayamadım seni, Borges'in yazısında Mourinho'ya bok atma gibi bi gayret olduğunu zannetmiyorum açıkçası, tartışılan Mourinho'nun tarzı ve ben de uzun vadede başarılı olamayacağı fikrindeyim.

Magath'la benzerliği tabiki oyuncu yönetimi açısından olamaz, olsa olsa kısa vadeli başarı açısından ele alınabilir. Mourinho bir psikolog gibi oyuncu okuyan ve oyuncuların çoğundan çok yüksek verim alan biri. Ama o konudaki fikrim hala aynı, Mourinho'dan sonra kim gelirse gelsin işi çok zor, Mourinho devam ederse dahi zaman geçtikçe o kurduğu başarılı ilişkinin boka sarma ihtimali çok yüksek. Guttman örneğini o yüzden vermiştim.